вибачте, я бачив тепер, було EDC17C66
Тихо з kess в послідовний, без зайвих клопотів відкрити
але не робіть, як хочете , я зробив різне c4 з ебу 807 evo з кесс в послідовний, до 3-х днів тому, я зробив це, якщо я повинен також вказати це , так що з мого боку я гарантую, писати в послідовний .
[QUOTE=Sub;129166]добрий вечір Carfree, як я вже говорив, я повний непрофесіонал Chiptuning і, отже, не має жоден прилад для того, щоб покласти руку на блок управління.
Я можу спробувати тільки зняти фізично FAP бачив, що мені стає трохи з механікою.
У будь-якому випадку, крім відключення управління FAP і EGR я також хочу, щоб відобразити для оптимізації кривий потужності, щоб заробити трохи кінських сил і крутний момент на низьких і, отже, зменшити витрату.
Дивись, я говорив спочатку, що тут тобі треба відправити xk не знав, послав данила.по батьківській лінії зараз, що я знаю, ти робиш все з закритими очима повторюю, що я особисто знаю атаку, щоб у мене було так, xk роботу в іншій країні, але.повір мені, я намагався, машин, зіставлених з ним ... дуже красиві, зроблені дуже добре ... повторюю, якщо не.через кілька навколо, повір мені
Востаннє редагувалось admin; 06-06-2017 до 18:25