Сторінка 5 з 5 PrimaПеред ... 345
Результати 41-48 48

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    196
    машин на метані цього я бачив кілька з клапанами знищені, я наводжу клієнта, який з декількох аркушів має 270000km, і нічого не робив зняв зчеплення і ремені....? я в майстерні, міні-1,4 gpl 120000 і вчора ввечері зняв голову і знайшов клапан спалили

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2014
    Болга
    Анкона
    Повідомлення
    115
    Багато залежить і від паливної. ? є автомобілі тип 16 Nissan quasquai, так і є
    Насправді проблеми ущільнення клапанів. ? те, що я кажу, що ми не повинні робити всі трави в один пучок.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    катання/вітербо
    Повідомлення
    43
    мій батько володіє vitara 92, з системою старого покоління. поставивши додатковий filtrino газу, шляхом запуску на бензині завжди, перш ніж вимкнути її і покласти 100 гр масла в повній час від часу, сьогодні він 250000km і йде, що ? краса

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    15
    Виробники обладнання lpg-cng є списки автомобілів, які настійно не рекомендуємо трансформації на певних авто і nissan quasqai e'між цими

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Квітень 2015
    Повідомлення
    21
    ideal would be to buy cars that have fitted LPG installation from factory, have these engine cilinder head optimized from design phase

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    121
    Також ford fiesta 1200 страждає дуже просідання сідел клапанів, дві мої клієнти приїхали, щоб зробити більш або менш 50000 тисяч кілометрів до осідання сідел клапанів

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    У майстерні, вони в минулому Nissan з системою LPG серії...останній раз пару тижнів тому було все запобіжні клапани буквально спалені!звичайно, місця, пошкоджені і головки блоку перероблена повністю...автомобіль йде з дому, не має дозатор масла, який клієнт вирішив зараз зібрати, щоб продовжити життя клапанів і сідел...інших випадках, то на tucson і sportage 2.0 GPL, що в практиці гірничого той же двигун...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    багато працюють в таборі маслянка для охолодження клапанів!!!
    Що таке заєць? Кролик Abarth

Сторінка 5 з 5 PrimaПеред ... 345

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •