вітаю, звичайно ж, не використовуйте драйвери для зіставлення відмінний міркування
вітаю, звичайно ж, не використовуйте драйвери для зіставлення відмінний міркування
Спасибі алекс.t ваш внесок ? видатні... там я зрозумів, дуже багато у першому читанні, але після 3/4 раз я отримав поняття!
Ще раз спасибі alex.t, щоб ваш внесок, в мережі можна знайти трохи все, дуже на vag і альфа, але пса я не знайшов достатньо.
мама моя, скільки гарних речей!! алекс, я можу тільки привітати вас і подякувати вам за внесок дивно, що ви доступні для всіх![]()
x випадку є гіди, о, чому? читаючи, я не зрозумів, дуже , може бути, ви повинні добре вивчити програмування, вірно ?
Привіт, Бернардо, напрямні не вечеря, крім того, що ви можете сприймати в різних обговореннях; кілька разів, не знайшли те, що вам дійсно потрібно, але просто зрозуміти принципи, а потім покласти разом, небагато речей, а потім ? нормально, що нас, новачків, неправильно майже всі, з надією, що хтось більш досвідчений нам висвітліть.
Той же двигун, зіставлений з pi? потужність, хоча й не ****lli перфекціонізм маніяк..знижує витрату палива ставлення до стилю водіння власника...якщо, звичайно, у нас нога важка-витрата палива завжди буде вище![]()
Бравіссімо белла пояснення,біблія для початківців, як m'?.Дякую
Привіт манро, по-моєму, якщо МАФ, буде носити, просто ridurr? продуктивність двигуна в додо пропорційна його зносу! Поясню: оскільки карта fumosit? limit? справу? впорскується бензин (IQ) в залежності від кількості? повітря всмоктується, то MAF дивитеся? справи? повітря на вході нижча, логіка ебу не зробити? ще, що зменшити кількість? дизельне паливо, впрыснутое і отже caleranno продуктивність! Або, принаймні ? як я думаю, я в логіці...![]()