Стр. 5 з 17 PrimaПеред ... 3456715 ... ОстаннєUltima
Результати 41-50 з 161

Перегляду "Гібрид"

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Citazione Спочатку Написав tidus1985 Visualizza Messaggio
    Я прийшов із полягає mappanad надати максимум 105 мм3 / цикл, так що я вважаю, dinessere понад 150 cvforse між 160/170
    ок, обчисливши ваш "потік" повітря для 170 л. с., вам 170x22x0,35/60=21,82 lbs/min повітря запиту....
    якщо pesumiamo, що ваш afr, так і p? більше жиру, ніж 22:1 і, скажімо, може стояти близько 17:1...
    ваш запит повітря сара 170x17x0,35/60=16,86 lbs/min
    якщо ви дивитеся compressor map. ви побачите, що майже 17 фунтів повітря в хвилину з прес-1,6 ви повністю карта, турбо, і в задусі і пу? затягування часу....це в довгостроковій перспективі призводить до швидкого руйнування КТ.....
    також, якщо ви подивитеся на свій прес 1,5 залишайтеся в зоні максимальної ефективності TC, але, проте, ви надто в небезпечній близькості від межі обертів, що TC pu? терпіти...ах...на 1,6 ти за 180000 максимальних обертів стійких від TC...
    якби моя ТЗ не зроблю це ніколи не повернути так....вибуху,КТ, і з-за рогу.....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    я читав із задоволенням, всі дискусії, тільки cpnsiderazione додам:з точки зору грубих збільшення trim sposter? лінія сплесків вліво, спостерігаючи compressor map, це конкретизується в змозі дати тиск pi? висока на низьких оборотах, але більше? низьких до високих.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Привіт сандро! Чекав вашого втручання, для обертань, ви маєте на увазі обертів двигуна або оборотів турбо? Seco-ду вами ? гарне оновлення, щоб гроші, витрачені 150€? Не має ні найменшого гри на крильчатки

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    46
    Обговорення дуже цікаве . дякуємо за condivederla . я думав, p? менше в деталях cio? монтуються безпосередньо турбіна + великий .. але тепер я знаю, що ibridata ? набагато краще ..

дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Ну або зрозуміли, я б сказав, що тоді я cinvuole один gt20/22, але сказати.старий gt1749 оригінал і тому я тримав ще менше теоретично з оздобленням 50?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    для спини я мав на увазі ті, двигуна.
    манро говорив choke ? небезпечна межа групи, виникає, коли він виявляє в точку з меншим перетином швидкість? звуку. За таких умов обсяг ресивера? досяг свого максимуму і не може? pi? збільшити. На жаль, для? існує не тільки цей феномен, але також зростання, яке відбувається при малих швидкостях потоку і ? представлений ліва межа в compressor map. Це відбувається, коли з-за низьких страв ви має поділу нестабільного прикордонного шару, яка потім призводить до коливання рідини ? добре пі? небезпечно choke, так як відбувається дуже різке і вибиває осьових не помітна.

Всі compressor map можна знайти в мережі, однак всі пов'язані з tc у фіксованій геометрії, що для роботи дуже різні по відношенню до геометрії змінними, розміри крильчатки розраховувати на дуже мало, досить сказати, що тиск можуть створити турбін нового покоління, незважаючи на розміри.

Тому варто запуск турбіни? Якщо це все ж повинен бути змінений, але, якщо операція ? було зроблено для збільшення продуктивності абсолютно немає.

Я в даний час я монтую один gt2256V походження 2.4 jtd 150, і не monterei, якщо поїдемо назад. зараз monterei або gtb2056v або gtb2260vk за значний інтерес для серії gtc, як, де? не знають.

Однак в попередніх іграх серії, щоб краще використовувати нові турбіни, ви повинні calcolarti витрата рідини (повітря +дизель), який проходить на твій впускний трубопровід і за допомогою цих даних спробуйте оцінити, де ви можете знайти їх в compressor map (хоча я повторюю, що слід ставитися з обережністю). таким чином, ви побачите, що на низьких оборотах можна сміливо дуже пі? тиску, вище-замість того, необхідно стежити, щоб пробудження дросель.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Бо продуктивність більш 3000-3500 оборотів, мене не цікавлять, але я не розумію, як розрахувати повітря, датчик витрати повітря на максимальну дальність читає мене 1150 мг/цикл, що-й? або менше, повертається до. .кількість? запитом, тільки трохи менше, але як я можу просить turbo визначена повітря в певний тиск, і це, я не розумію,,, і змусити його зробити tot обертів, також зменшення карту геометрії turbo зменшує швидкість? відповідь, але, даючи все, ga sa 3000 обертів на 1.6 бар манометр є завжди приходить, навіть якщо від карту.c.? 1.4

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    p.s. тобі на турбо попросіть певного тиску повітря, яке потім може призвести ? наслідок. те, що закони та цілі, служить тільки для перевірки цілісності і для регулювання рециркуляції відпрацьованих газів.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Duty cicle ви маєте на увазі до obla третю карту чи як?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    візьми дано датчик витрати повітря, і ми вищого дизельне паливо, потім перетворіть всі фунти в секунду і вставити в таблицю, зроби це для 1500 2000 2500 3000 3500 4000 4500poi цвіль compressor map ще, схоже, і є креслення вище точки,, що ви вони вийшли, їх злиття, і ви побачите, грубо, де ви знаходитесь. Щоб зменшити пік працює з duty змінної геометрії.

Стр. 5 з 17 PrimaПеред ... 3456715 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •