Стр. 5 з 8 PrimaПеред ... 34567 ... ОстаннєUltima
Результати 41-50 з 71

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    99
    Привіт m999, відкритий вихідний файл, і вибрав універсальний драйвер,як вам порадив! Я почав переглядати в табличному вигляді, l'Заздалегідь базова карта і l'Ін'єкції базова карта обидві ecu. Ми знаходимось навпроти таблиці на абсциса Градусів (я думаю, від корпусу дроселя) і замовте Обертів двигуна.

Відкривши ECM Titanium з обох файлів, карту ecu Hyper основі, як оригінальний і DP з поправками, я думаю, ECM, яка автоматично виявить відмінності між двома картами, так? я вискочив деякі записи на драйвер. Натиснувши на ці останні протягом табличній і я бачу відмінності, натиснувши на кнопку "D", я ми виділяємо комірки може бути змінений між картами.

Всі одиниці вимірювань, драйвера були розміщені на Ін'єкції корекція робочий циліндр, Ін'єкції базова карта і Ін'єкції корекції f(T_AIR).

І правильно, як порівняння? Якщо можна, я хотів би зрозуміти щось в пі? на зміну між двома картами.

З допомогою ECM Titanium,

Може бути, уточнити, що він написав, якби це було можливо, я міг би додати скріншоти.

Я чекаю вашого порівняння.

Дякую

Citazione Спочатку Написав m999 Visualizza Messaggio
    Відкрити файл орі, з драйвером, сумісним як модель/двигун, має піти. Починаєте розуміти, як і де адреса для кривої запалення і уприскування в 2D (ECM li показує чітко) файлу орі, а потім зробіть те ж саме з файлом DP і ми бачимо, що він витягне як відмінності.

M999

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Повідомлення
    193
    Ми не залишаємо нічого на волю випадку або невизначений: з, що драйвера у вас відкриті файли? Ми працюємо на одній речі одночасно. Я почну від pi? простий: розчин для Ін'єкцій Базова Карта.

M999
    Не крок files, і інше! Пишіть ваші запити на форумі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    99
    Pefetto m999! Список драйверів, що використовуються:

Карти серії, як описано в попередніх постах, ecm titanium я не завантажив драйвер автомат, і я приступив я до його виділити, вибравши Марка: Ducati, Модель Hypermotard і в якості драйвера я використовував перший "DUC_6929".
    Нижче зображення вибір:
    [IMG]http://i62.tinypic*****/2edqfbc.jpg[/IMG]

Для карту DP замість Titanium вибрав для мене драйвер, вибравши "DUC_961B", зображення нижче:
    [IMG]http://i58.tinypic*****/dfiwb8.jpg[/IMG]

Що стосується Ін'єкцій Карту від перших влучень, я помітив відмінності між двома картами. У riesamino і вам місце відмінності, які я знайшов.

Дякую

Ми не залишаємо нічого на волю випадку або невизначений: з, що драйвера у вас відкриті файли? Ми працюємо на одній речі одночасно. Я почну від pi? простий: розчин для Ін'єкцій Базова Карта.

M999

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di maurof650
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Повідомлення
    210
    Не розміщувати зображення ясно; ? заборонено правилами.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    ти йдеш пошти....потім, по мірі того, якщо ми можемо допомогти вам зрозуміти, що ви....але, як ви буде більше разів сказав "карти" основних ретуші дуже мало, і результати tagibili більше, що ще краще fluidit? і відповідь двигуна...але не так звичайно як дизель.....але потім різницю відчуває...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    99
    ОПВ, я заздалегідь перепрошую, якщо не ? можна зробити! На жаль, я не можу редагувати попереднє повідомлення!

Якщо я не можу публікацією cos? ясно , я можу через посилання?

Вибачте!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    99
    Ті ж драйвери, перераховані раніше, я знову відкрив файли і в тому, що стосується Уприскування, Базової Карти в додатку відмінності які я знайшов:
    Ін'єкції карту base-ORI.jpgІн'єкції карту base-DP.jpg

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Повідомлення
    193
    Ну, я б сказав, що відразу ж підкреслює, що: район, в якому втрутилися, щоб змінити карту. Крім значення s? ви можете помітити, що вище 19 градусів відкриття заслінки не ? змінено нічого. На вашу думку, чому? вони діяли таким чином?

M999
    Не крок files, і інше! Пишіть ваші запити на форумі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    99
    Привіт m999, я подивився і покриті табличної частини базові карти уприскування і проводив дослідження, щоб зрозуміти щось в пі?, у спробі відповісти на ваше запитання.
    Я зрозумів, що система впорскування-запалювання Marelli ? типу "альфа" /N", в якому обороти двигуна і положення дросельної заслінки, що використовуються в якості основних параметрів для вимірювання кількості? у всмоктуваного повітря; примітка кількість? повітря, дозуючи кількість? палива у функції заголовка хотів. Інші датчики в системі (датчик двигуна, тиску
    атмосферний і температура повітря,температура масла в двигуні і електричний тример для регулювання CO) дозволяють усунути основні стратегії, в певних умовах
    роботи. Обороти двигуна і кут відкриття дросельної заслінки, крім того, дозволяють розрахувати випередження запалювання оптимальним для будь-яких умов експлуатації.

Чому DP зміну ін'єкції тільки в діапазоні від 3-19?, це може бути пов'язано з тим, що після 19 ви вже перебуваєте? в оптимальних умовах експлуатації?

Не знаю, мені іншого пояснення зараз!

Я сподіваюся, що ваш освітлення.

Дякую

Ну, я б сказав, що відразу ж підкреслює, що: район, в якому втрутилися, щоб змінити карту. Крім значення s? ви можете помітити, що вище 19 градусів відкриття заслінки не ? змінено нічого. На вашу думку, чому? вони діяли таким чином?

M999

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    124
    є dell ідея, що якщо ви покладаєтеся на 100% драйверів не вдалося отримати зворотний зв'язок, точні..криві йдуть вистави в 2d з різними перерву, не ? сказав, що вони всі рівні..і Ще у мене possiblit? побачити/скачати в іншому випадку я давно руку

Стр. 5 з 8 PrimaПеред ... 34567 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •