Сторінка 5 з 6 PrimaПеред ... 3456 ОстаннєUltima
Результати 41-50 з 57

Обговорення: Зіставлення 500 Abarth

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    13
    Тільки карту без механічних робіт ви smagrire занадто багато суміші, і ви можете робити збитки... але з-за механічних пристосувань ( ті, що виділені клаудіо, який пропустив тільки кулачки) при переміщенні змінюється garrett 1446 можна спокійно приїхати в 200cv з карти зроблені до досконалості.
    Крім цього порогу потрібно тоді ставити на турбіни різних типів, які td04 або protoxide Ах... останнє, що обережність, щоб не дати надто багато пари, тому що курс просяде...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    66
    кулачки, але я не згадані, чому? я не впевнений на 100%, що все зміниться,мені так краще, і я дам вам знати

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Я прибув до 230 л / с але ? було перетворення досить жорстока

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    13
    Відмінний nn c'? що сказати, і з обмін??? Ви поставили те, що за ЦПД???

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав unlocker1984 Visualizza Messaggio
    Відмінний nn c'? що сказати, і з обмін??? Ви поставили те, що за ЦПД???
    немає валюти у нас ще те, що ss буде тримайте на даний момент зчеплення замість того, не витримує критики, ці держави,на машини ? змонтована турбіна, отриманих mitzubischi, гібридний, всі розвантаження, включаючи колектори з групи N ручної роботи , intercouler плюс, наконечники силіконові, замінені форсунки, плюс, посиленого зчеплення, карта присвячена, що змусило мене відкинути всі damos, автомобіль представляє це особливості", які в ситуації педагогічної не забезпечує більш 130cv з функцією спорт розв'язує свій гнів
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    66
    кулачки я перевірив і не замінюються,500 tributo ferrari має ті ж кулачки 500 акцій,та все ж середній бал 155 і ss зчеплення? ? змінити

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав клаудіо-abarth Visualizza Messaggio
    кулачки я перевірив і не замінюються,500 tributo ferrari має ті ж кулачки 500 акцій,та все ж середній бал 155 і ss зчеплення? ? змінити
    він не тримає починає пробуксовувати

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    135
    хлопці, скажіть мені, якщо я правильно зрозумів:
    півник закону У ПОСЛІДОВНИЙ файл, що ecm не визнає ... але потім пу? редагувати в 2d, можливо, і переписати.
    півник закону в boot-файлу від 2 мб що пу? бути змінений завжди, в 2d і написати все в boot
    mpps не читає, але робить код, так що якщо ви повинні отримати файл з того ж hw і sw, і писати.

якщо ви хочете, щоб принести 135 до 160 к.с., отже, або ви пишете в boot файл 2 мега повний essesse
    або ви відновити файл, який ви пу? писати з mpps (12 або meglio5 за вас) і запис через послідовний порт...

я сказав, добре чи ні :-) ?

звичайно, писати в boot з коня, я маю на увазі файл з таким же hw... чому? очевидно, що програмне забезпечення ? відрізняється.
    і те, що sareppe ec id... я не розумію
    Востаннє редагувалось leandro89; 15-02-2014 до 10:53

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    [QUOTE=giannimini;82990]хлопці, скажіть мені, якщо я правильно зрозумів:
    півник закону У ПОСЛІДОВНИЙ файл, що ecm не визнає ... але потім пу? редагувати в 2d, можливо, і переписати.
    півник закону в boot-файлу від 2 мб що пу? бути змінений завжди, в 2d і написати все в boot
    mpps не читає, але робить код, так що якщо ви повинні отримати файл з того ж hw і sw, і писати.

якщо ви хочете, щоб принести 135 до 160 к.с., отже, або ви пишете в boot файл 2 мега повний essesse

півник читає з послідовного порту virtual не реальні бере його з бази даних 896kb, що ? той самий файл, що закони в boot може бути скорочені, щоб це визнати, ecm, але рекомендую спробувати і riscivere серійний раз riallungato,в boot вам можливість більше, що читати управління двигуном(896), також argortimo стратегій процесора і управління двигуном разом (2mega)
    якщо woi змінити файл 2 мега, ніхто тобі це забороняє, так як містить управління двигуном, щоб зробити перетворення програмного забезпечення потрібно всього читання процесора 2 мага,
    mpps залиш його краще втратити на цьому ecu

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    135
    Так, але я не знаю, якщо півник, що у них є банк даних. Якщо він працює з базою даних, я відкриваю файл в 2D і змінити його криві, як мапу essesse переписати файл розміром півник

Я не хочу, випробувати себе в розмір і cuc?, я не кажу.

Senn? пишу все у файл з двох мега boot з essesse. Завжди чи засіб

Сторінка 5 з 6 PrimaПеред ... 3456 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •