я вважаю, що повинно бути обмежень..... pero, є плюси і мінуси, як з боку користувача, з боку тих, хто керує першим
я вважаю, що повинно бути обмежень..... pero, є плюси і мінуси, як з боку користувача, з боку тих, хто керує першим
Насправді для тих, хто їх купує проблем немає
також я згоден з обмеженнями і 80 повідомлень не так багато, якщо один перебуває в цьому світі, щоб працювати більше? файли для завантаження-й? корисні всі теми, цікаві обговорення, де ви дізнаєтеся щось, звичайно, якщо один хоче переказують ? pi? корисно мати файл? готові, зроблені іншими користувачами, на щастя, я не відчуваю себе частиною цієї останньої категорії, форум мені подобається, чому? я бачу так багато спільної роботи, а потім, будучи в італії я не міг не зробити частину![]()
добре сказав, х, ті, хто працює на цьому форумі.
@ curiosit? але, коли ми зустрінемося? знову реабілітований всі скільки повідомлень я повинен прийти, чому? я не можу допомагати нікому, якщо я не бачу тип файлів вкладень авто на того, хто просить про допомогу-пі? що писати в розділі " презентації і вітати я не знаю, як брати участь, якщо я не можу бачити те, що ви просите, і допомогти , я пропустив два місяці з-за проблем, і я був в україні, я можу вкласти в нього квитки на літак, щоб виправдати мою відсутність, і після мого повернення я виключив цього, хлопці,!!!!!
то свята son довгі враховуючи, що я написав на початку грудня!!!!!
і я написав з режим? контакти так як я не можу відкрити свою пошту на форумі, що навіть їх я не прав, і якщо він був забанений, але тільки eccezzione, і що я можу писати тільки на форум, але якщо я не можу допомогти ніхто не єдине, про що писати, і це цікаво, пояснення про!!!!
Востаннє редагувалось leandro89; 29-12-2013 до 13:47