здрастуйте,ви написали, peugeot 307 1.6 hdi 110cv з блоком керування edc 16c3?
мій не може це
здрастуйте,ви написали, peugeot 307 1.6 hdi 110cv з блоком керування edc 16c3?
мій не може це
Я клон і працює відмінно..
що інструменти мають magicmotorsport?
Продаємо bdm?
мені це здається дивним, але я не сумніваюся, що ти говориш, безумовно, є sar? було якесь непорозуміння, вони в кількох км від мого будинку, хоча я особисто, я ніколи не мав справу з їх компанії,але люди, яких я знаю і які usamo їх кошти не скаржаться ne ефективності, і навіть допомогу, яка, мабуть ? відмінний, але, можливо, у моєму районі.
carriuolo ніхто не сказав, що говорить лайно,але, чесно кажучи, я не бачу чому продовжити цю тему,якщо скф не догодив цієї компанії, яка продає їх обладнання і зверніться до скарб,здається, що magicmotorsport і більш дешеві, так як обладнання, яке, як вартість обслуговування, крім, які пропонують дуже гарний сервіс, служба підтримки, онлайн, що ніхто не робить,крім цього в допомогу вам надаються, а також тип файлів, immo off і fap off,тепер не мені критикувати або eloggiare цієї компанії, але у мене є декілька клієнтів-співробітників, які є їх клієнтами, і все відкривається чудовий сервіс,звичайно, все, і я розповім вам всі інструменти можуть мати гладко, але важливо їх вирішити, чи бога, якщо, то дивіться, якщо обладнання скф б з самого народження несправний, то я ще пару рукави і розумію її жаль,я тут цю клікнувши спасибі.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]