Сторінка 5 з 5 PrimaПеред ... 345
Результати від 41 до 46 46

Обговорення: пошкоджений драйвер

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    61
    ви і правда, я згоден, я їх читаю з галло-2 йде нормально

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Frosione
    Повідомлення
    93
    Geazie info зараз читаю з півня. Pero ? хоча свічки, що файл, який зчитує l mpps ? неповним, але titanium, якщо ми йдемо в встановіть драйвер вручну, він повинен відкрити той же чи ні? У miacersione в tiraniun ? що з 18000 драйвера і зламаною, і я прийшов до висновку, що ці помилки, як каже cinquetirbo

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав Emanu88 Visualizza Messaggio
    Geazie info зараз читаю з півня. Pero ? хоча свічки, що файл, який зчитує l mpps ? неповним, але titanium, якщо ми йдемо в встановіть драйвер вручну, він повинен відкрити той же чи ні? У miacersione в tiraniun ? що з 18000 драйвера і зламаною, і я прийшов до висновку, що ці помилки, як каже cinquetirbo
    Я або не сказав, що те, з 18.349 драйвер має проблеми, щоб відкрити драйвер.
    я як-то орі, загорнуті ви impallina..
    просто перезавантажитеся і все ок...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    коли виникають проблеми з драйверами, як правило, реальна проблема ? файл, який ви читаєте, що або має неправильний розмір або ? ліжко по-іншому,якщо читати, що приймає titanium говорити ? для 2048kb, чому? у bdm читає той розмір, а півень у послідовний вас закон 1024 кб,титан читає те ж саме, але не може знайти драйвер, чому? ? інший розмір...

якщо замість читання ? саме причини вибору, як це трапляється з mpps і мареллі на титан не знаходить нічого..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Frosione
    Повідомлення
    93
    Тоді я зрозумів,

Citazione Спочатку Написав sportknight Visualizza Messaggio
    коли виникають проблеми з драйверами, як правило, реальна проблема ? файл, який ви читаєте, що або має неправильний розмір або ? ліжко по-іншому,якщо читати, що приймає titanium говорити ? для 2048kb, чому? у bdm читає той розмір, а півень у послідовний вас закон 1024 кб,титан читає те ж саме, але не може знайти драйвер, чому? ? інший розмір...

якщо замість читання ? саме причини вибору, як це трапляється з mpps і мареллі на титан не знаходить нічого..
    Перечитав його автомобіля з галло і я роблю тест, щоб побачити, якщо він працює
    Востаннє редагувалось leandro89; 13-11-2013 до 02:30

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Frosione
    Повідомлення
    93
    в кінці кінців я читанні з півень, і я спробував, а мені від іп? що помилка з драйвером

Сторінка 5 з 5 PrimaПеред ... 345

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •