вітаю першу базу, ви не можете розміщувати зовнішні посилання, другу базу не зробили ні scodifica правильно ne cks правильно!
вітаю першу базу, ви не можете розміщувати зовнішні посилання, другу базу не зробили ні scodifica правильно ne cks правильно!
але якщо я не можу розміщувати зовнішні посилання, як я повинен робити???
Я віддав би йому руку!??? це мій автомобіль і я не можу вирішити цю проблему
Я намагався як з carsoft, що з meucci, ніхто з них не йшов, щоб? я підрахував контрольну суму таким же чином, так що я думаю, що був неправий в обох випадках...
Вас і програмного забезпечення, що використовуються???? Для обчислення контрольної суми я можу зробити це з MPPS???
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); до 03-09-2013 11:35
щоб зробити вкладення, просто натисніть внизу праворуч розширений режим і після того, коли вам відкриється нова paggina внизу на кнопку "диспетчер вкладень"
я не думаю, що так важко
Ось файли, ви можете сказати мені, де я помиляюся????
Вибачте, якщо я не міг вставити файли....:-(
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 04-09-2013 до 00:53
Вибачте, Msport, не було моїм наміром, я читав-й? раз правила...я Не бачила "управління вкладеннями", sar? сліпий???
Нагадаємо, ще....
хлопці, однак, riusciuto в розрахунок контрольної суми, але я не можу scodificare. мені так і не вдалося п? з meucci, ні з Carsoftware.
Дайте мені пораду ласка???Яке програмне забезпечення можна використовувати?????
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 04-09-2013 до 00:54
файл meucci з cks ? зроблено добре, якщо не ви частину проблеми ? інший, запис виконується правильно?
? ясно, що при програмуванні flash 29F400 200, який завжди йде спочатку перевірив cks
Записи надходить правильно на 100%, але друг сказав мені, metttere спочатку в boot e2p...sar? правда???
тоді, якщо ecu не ? ваша машина, то ви повинні поставити в boot або riverginare в e2p ця розмова вірно, навіть якщо за столом, але чому? не дозволяє набрати його!! якщо ви пишіть на 100%, то це означає, що вона не потрібна, якщо з цієї scodifica ви не боку, є дві речі, або не пишете, чи у вас є якісь інші проблеми, я повторюю вам в третій раз, що я перевірив файли, і те, що ви призначили meucci cks.. ? зроблено добре і машина повинна піти, якщо не можете, то напишіть мені екю, які я, звичайно ж, безкоштовно.