Сторінка 5 з 5 PrimaПеред ... 345
Результати 41-45 45

Обговорення: info mpps v5 і список авто

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    ви файл ок..2mb

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    135
    хлопці, ви знаєте, між mpps що? версія половина надійно? чи пі? надійно? існують різні версії типу 12 і 13, які, мабуть, ідентичні, але змінює своє ім'я і потім avri кольору типу чорний, прозорий, і в box. ви використовуєте який і як ви виявили, добре?

в інтернет-магазинах, у вас ніхто не купив?

чому? я повинен взяти його для друга, який у вас вже є? витратив досить багато для kess slave, і хотів би почати з mpps для farsele якщо у вас вже є? у galleto цей хлопець), але служить mpps для авр файлу від 2 мб, на читання micra, який замість цього читає 40 кб...

вибачте, гра слів :-)

ще раз спасибі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав giannimini Visualizza Messaggio
    хлопці, ви знаєте, між mpps що? версія половина надійно? чи пі? надійно? існують різні версії типу 12 і 13, які, мабуть, ідентичні, але змінює своє ім'я і потім avri кольору типу чорний, прозорий, і в box. ви використовуєте який і як ви виявили, добре?

в інтернет-магазинах, у вас ніхто не купив?

чому? я повинен взяти його для друга, який у вас вже є? витратив досить багато для kess slave, і хотів би почати з mpps для farsele якщо у вас вже є? у galleto цей хлопець), але служить mpps для авр файлу від 2 мб, на читання micra, який замість цього читає 40 кб...

вибачте, гра слів :-)

ще раз спасибі

Зверніться в Онлайн-Магазині форумі.. http://www.professionalchiptuning.ne...Negozio-Online
    я взяв їх,
    v12 з душовою,
    чому? у v5 і поза виробництва..
    ідеально, я дуже задоволений, але все одно свої помилки..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    У мене v5, тільки кабель, який ніколи не підводила, хоча і має кілька обмежень на машини останніх, але якщо потрібно взяти один новий краще півневі v2.

Сторінка 5 з 5 PrimaПеред ... 345

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •