я не торкнувся карту уприскування, тому що я хотів би кілька порад, але для інших може йти?
я не торкнувся карту уприскування, тому що я хотів би кілька порад, але для інших може йти?
Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:
Мені здається, що основного уприскування вас не зачепив...
Для решти карті soft і тільки декілька кривих, не знаю що робить, але що краще ? слід розуміти, пошкодження не повинні робити...
Гірше, ніж в орі навіть ?
Може бути, чому? деякі криві мають кроком без сенсу, "ме", як сказав, все в залежності від дизель без особливих кроком перебільшені.
У деяких випадках я бачив, як скопіювати декілька карт від інших видів автомобілів з ECU зразок (якщо я правильно пам'ятаю Хід, але я б не сказати, дурниць), і, як мені здається, пам'ятати, що в рідкісних автомобілів друзів, з mjet75hp також я прийняв технічної. Я повинен шукати старі файли. Автомобілі, а вони йшли, безумовно, pi?, з трохи диму під навантаженням, але не занадто. Треба експериментувати, враховуючи, що ? свій автомобіль ви допомогли...
Нічого не допоможе, що тоді?:-):-)
я завантажив останню карту, і машина ? мало реактивної майже, здається, гірше, ніж в орі...help meeeeeee!
моя може спробувати?
я майже здатися.....дайте мені інфо за цими адресами?
0903C2
084BE8
08F1CC
08E618
08E638
090626
091D08
08F434
091B44
0920DC
Ви головне л я зворушена...я не торкнувся тільки цієї драйвер ke говорить injection at part throttle.. а потім neanke залізничних...
ке ви перерахували адреси ke вам драйвера... я не розумію тільки 0903c2
замість 0873A2 ?
у 0903c2 знаходиться з обмежувачі крутного моменту...може бути типу карта запитом пари і палива...але тому, що є обороти в мінус?
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 01-07-2013 в 09:22
хлопці, не звертайте уваги на карти, які я відправив, що йдуть не дуже добре.....я спробував все, і мені не подобається, як вони йдуть.
я працюю над новою....мені підтвердіть, які слідують за підказки prex rail і lim prex rail і lim prex turbo?дякую
Привіт всім.я підготував mappettina, що йде досить добре, єдиний недолік, що fumacchia небагато.
Я хотів би спробувати його діагноз і я хотів би знати, iparametri ідеали, яких необхідно дотримуватися на prex і т. д...ще раз дякую.
я був attimino з...як щодо цього мода?