Сторінка 5 з 7 PrimaПеред ... 34567 ОстаннєUltima
Результати 41-50 з 63

Обговорення: читати міні r56

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    135
    Ок, ідеально. Однак щодо якості півня не хотів би сумніватися, кажу я, чому? у вас вже є? написав різні блоки без проблем, потім не знаю, справедливо ? завжди є ризик, як мені сказали.

У будь-якому випадку спробує? ще раз спасибі!

Можливо, ви драйвери для titanium або 2001 році для цих ебу?

Cos? так для smanettarci трохи, якщо справедливо выст? запишіть його взяти? екю в metter? в boot mode, звичайно ;-)
    Востаннє редагувалось leandro89; 28-01-2014 до 21:28

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di eobdexpression
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Маскали
    Повідомлення
    170
    Citazione Спочатку Написав giannimini Visualizza Messaggio
    Ок, ідеально. Однак щодо якості півня не хотів би сумніватися, кажу я, чому? у вас вже є? написав різні блоки без проблем, потім не знаю, справедливо ? завжди є ризик, як мені сказали.

У будь-якому випадку спробує? ще раз спасибі!

Можливо, ви драйвери для titanium або 2001 році для цих ебу?
    Привіт вам порада, між тим, читаю карту, і то тільки після того як він бачить, якщо ecm 2001 або titanium містить точне драйвера для вашого ecu

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    135
    Citazione Спочатку Написав eobdexpression Visualizza Messaggio
    Привіт вам порада, між тим, читаю карту, і то тільки після того як він бачить, якщо ecm 2001 або titanium містить точне драйвера для вашого ecu
    і справді, ми сподіваємося, може бути, що є драйвер :-)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    якщо ? цей блок управління MED 17.2 л. 175 drv c'? !!
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    135
    але c'? чи відкриває нормально карту, чому? я відкрита за допомогою цього драйвера, а ? всі причини вибору... або навіть мені каже, що драйвер є помилки, якщо я можу знайти мій, ти і я, ви можете пройти потрібний драйвер, можливо? завжди, якщо вам йде, звичайно, моя в будь-якому випадку ? мед або 17 mev я повинен перевірити, але втягуватися 120 cv 2007/2008

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Macchinista
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    У мене 207 GTI з таким же двигуном mini, і з таким же ебу. Я читав, і написано-й? раз півень V51 3 світлодіода. На ECM Titanium знаходитесь драйвери для цієї ecu, але запевняю вас, що не з'? щоб валяти дурня дуже на ці двигуни. Деякі помилки занадто багато, і ви робите серйозний збиток!!
    Від матвія

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    135
    ок, немає, щоб прямо зараз ? для початку ознайомтеся з ecm titanium півник ітд. зараз мене цікавить, що з півня, v50, що ми достатньо перевірений на читання і запис з різних ecu, ми можемо прочитати і знайти потрібний драйвер, щоб змінити її (у нас тільки титан і 2001 прямо зараз)

потім v53 і v51 його читають.... без її завантаження. я півень v50, однак...

gi? що є можу відправити ifile для r56, що я або ? проти правил? я знайшов кілька в мережі, якщо немає ? проти правил їх місце.

207 gti? ви маєте на увазі ту всмоктується? що ви змінили, з титану? авансові платежі? ін'єкції? обмежувач оборотів? загалом, якщо ви хочете, ми відкриваємо обговорення спеціально для цієї ecu і двигун, і ми говоримо про це, я б не обурити модератори ;-)

чому? якщо у вас є мої ж двигун, я був би радий поговорити про це більш конкретно, днів я хотів би змінити распредвала... якщо я можу до повноти в p? навуглерожування і перемістіть обмежувач-й? вгору... я був би дуже радий ;-)
    Востаннє редагувалось leandro89; 29-01-2014 до 21:36

Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    Ні я версія turbo бензин 1.6 156cv але збирає ж ecu ясно! На атмосферний двигун, не та, що ви можете зробити ще багато, щоб ебу на мій погляд... очей з авансів!! Я використовував би цей титан для мод, так що я думаю, що драйвера на 2001... файл орі можна снд? в спеціальному розділі, якщо він вже не існує! І тоді місця, посилання на пост тут!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    135
    Привіт машиніста на ecm у вас змінений файл безпосередньо вийшов з galletto правильно?

Однак замість цього хтось читав цю ecu з magpro?

Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    Citazione Спочатку Написав giannimini Visualizza Messaggio
    Привіт машиніста на ecm у вас змінений файл безпосередньо вийшов з galletto правильно?

Однак замість цього хтось читав цю ecu з magpro?
    Так, я змінив з Титану, і переписати спокійно в бд. Мені здається, що півень особа також контрольна в автоматичному режимі, на цій ecu.
    Від матвія

Сторінка 5 з 7 PrimaПеред ... 34567 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •