Стр. 5 з 11 PrimaПеред ... 34567 ... ОстаннєUltima
Результати 41-50 з 111

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав mariodarkblue Visualizza Messaggio
    сандро...я про видалення swirl...xk?...ти знаєш, що з часом і morchie, які неминуче утворюються в впускних колекторів, ці, як правило, зависає..навіть були випадки, коли вони спливли, і ви їсте від двигуна...з результатами, які добре зображення.
    У цей момент, я віддаю перевагу видаляти фізично, що карту...я зробив це на мене...і запевняю вас, безпосереднього досвіду, що я не попередив, калі чутливі під час водіння..
    gi? тримати закритий egr з новою тому, що morchie зникають... спробував на 159. падіння не відчувають себе в ****llo продуктивності абсолютні (які можуть impercettibilemente навіть збільшити), але з точки зору споживання.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    gi? тримати закритий egr з новою тому, що morchie зникають... спробував на 159. падіння не відчувають себе в ****llo продуктивності абсолютні (які можуть impercettibilemente навіть збільшити), але з точки зору споживання.
    Ви dir?...що стосується енергоспоживання,...я не робив тестів або відгуків...на жаль, ви знаєте краще за мене, що для підключення ви втратите гарантію...і нові автомобілі мають гарантію 2 роки...передбачається, що не менше 50 000 км... 50 000 км ? зробив вже? бруд в колектори...звичайно, кожен має свій власний спосіб бачити
    я, якщо можу уникнути знищення двигун...я...навіть якщо я повинен заплатити мінімальний витрата палива більше...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    109
    Хлопці у мене теж проблема swirl, на мій 159 я відправив фотографію, що ви мені порадите взяти, я взяти precollettore і замінити старий я покажу вам, як я поставив

precollettore всмоктування 159_1900 jtdm 16V_150CV.jpg

потім я відкрив ще один пост, щоб думка про моїх перших зміни у свою карту і 159 1900 16V, 150 К.С., дайте мені свою думку?

Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Опс... гарантія... я не пам'ятаю ніколи...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    сіракузи
    Повідомлення
    38
    хлопці, не ? що ви будете cos? люб'язні, щоб дати мені деяку інформацію cos? я видаляю, а також клапан swirl, поки є

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Dart досі були більш ke добрий...насправді я відкрив пост, присвячений edc16c..так не розігнати infornazioni...і я навіть написав, як вони блокують swirl завжди відкриті...якщо можливо, подивіться той пост....не сподіватися, що один т-забезпечте переказують....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    109
    привіт дарт.1989-що ви з картою? також я почав робити що-то ? на цій сторінці http://www.professionalchiptuning.ne...1900-16v-150CV

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    сіракузи
    Повідомлення
    38
    Citazione Спочатку Написав hyrosat Visualizza Messaggio
    привіт дарт.1989-що ви з картою? також я почав робити що-то ? на цій сторінці http://www.professionalchiptuning.ne...1900-16v-150CV

привіт hyrosat на жаль, мені довелося зупинитися, тому що? у мене була проблема з tripoide на приводний вал, і потім я повинен був виїхати на роботу тому я не міг закінчити навіть труба, яка йде до заміни fap як тільки я закінчу, я підходжу і знову ти, що пункт 6?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    109
    Привіт dart, скажімо, я поклав готовий один крок 1, який, здається, йде добре, як на початку сандро, я дав інші поради, зараз як раз у мене є час, я роблю зміни, і місце другий крок, і ми бачимо, що виходить, у мене турбо, що йде не так добре свистить, трохи mannaggia, але тобі слюда ? успіх копіювання трохи, машина іноді на низьких оборотах? тип ридати.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    сіракузи
    Повідомлення
    38
    Citazione Спочатку Написав hyrosat Visualizza Messaggio
    Привіт dart, скажімо, я поклав готовий один крок 1, який, здається, йде добре, як на початку сандро, я дав інші поради, зараз як раз у мене є час, я роблю зміни, і місце другий крок, і ми бачимо, що виходить, у мене турбо, що йде не так добре свистить, трохи mannaggia, але тобі слюда ? успіх копіювання трохи, машина іноді на низьких оборотах? тип ридати.

іноді буває холодно, що ріпи pokino але не завжди

Стр. 5 з 11 PrimaПеред ... 34567 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •