Сторінка 5 з 14 PrimaПеред ... 34567 ... ОстаннєUltima
Результати 41-50 з 137

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    *carmageddon: ви праві, але ви повинні отримати виняток, тому, на мій погляд пристойно від того, що пі? простий, а потім повернувши карту орі, то ви пу? подальшої перевірки..

*bravosport150: зробіть хороший аналіз вихідній карті і зробіть логи даних, ви побачите, що якщо насправді c'? щось не так в механіці, ми бачимо,...коли факти, логи, пошти, а також графіки так, як ви робили на початку посту, подивіться, може бути, грати в такій же ситуації, в якій виявилося проблемою.
    Потім хороший фільтр для очищення дизельного палива, безумовно, боляче не робить ;-)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di bravosport150
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    73
    немає фільтр дизель то я повинен змінити я беру новий, UFI

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    якщо ви можете робити всі тести з фільтром і карту, і не вирішите, якщо вам потрібно відремонтувати насос hp дозвольте мені знати!!
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    73
    так, але я бачу, що ви в регіоні

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    Яка проблема???? тому зняти насос з вашого механіка і відправити...думаю скромну ціну варто,валюти, а потім, я знаю,....
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    73
    але ви б надто багато часу, і я не я, ? у тому, що саме проблема
    Потім я повинен заплатити тобі, що механік, щоб розібрати і зібрати, в цей момент я волів би робити людина.
    Але ви, ви потрапите на інших авто з таким же помилки і проблеми, і було що-то в насосі високого тиску, що не так?

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Verbania
    Повідомлення
    286
    Citazione Спочатку Написав bravosport150 Visualizza Messaggio
    так, але що б надто багато часу, і я не я
    зробити діагностику або знайти рішення через інтернет, не ? ніколи не легко, якщо не неможливо, незважаючи на всі ingegnino різні варіанти.
    факт ? що ? необхідно мати автомобіль, щоб відвідати пізнання, знання і терпіння...відповідь, який ви написали вище ? жанр risporta, що не слід коли-небудь написаних, чому? я відповім cos? : ми бачимо, коли ти пішки або вам втомився дефекту, і якщо ви не знайдете час, щоб взяти її, хто знає, що робити!!!!

кожен запит має свій власний час роботи, швидкі речі і відразу ж всі ви можете зробити, тільки якщо ви знаєте їх...не в образу, так!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    bravosport150, де ти?

Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    73
    я апулії

Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    73
    правильно carmageddon ви абсолютно праві, відшкодування збитків? час і вирішить?

Сторінка 5 з 14 PrimaПеред ... 34567 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •