Сторінка 5 з 5 PrimaПеред ... 345
Результати від 41 до 46 46
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    133
    Точно ? так що цей закон працює

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    52
    Я б сказав, що ? звичай досить. Тут є elettrauti спеціалізованих і c'? спосіб перейти від дилерів, що робить accapponare шкіри.

Вибачте, я не робив розмірів, я мав на увазі погану звичку дилерів використовував, щоб піднятися на Км.
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 07-09-2013 до 14:20

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Модена (МО)
    Et
    34
    Повідомлення
    120
    ні, не ? правда. прямо зараз я відкриваю обговорення нової, чому? тут ми збираємося не по темі, і там-теж я вставляю директиву гори, cos? ми можемо обговорити це разом, і інтерпретувати її як можна краще.

обговорення ? є технічні керівництва заводу, це називається закон гір. Для тих, хто хоче продовжувати говорити про це можна? зробити.
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 07-09-2013 до 19:24

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    80
    Citazione Спочатку Написав dantesfx Visualizza Messaggio
    Дуже небагато не один раз ? достатньо зателефонувати в дилерський центр opel в районі, щоб знати, що автомобіль, з риму 2007 року, я ходив у 2009 році вже? 60000km.
    В минулому році (2012) у продажу з 39000.
    те ж саме з мого боку..., на жаль, зміна пробігу, дуже оцінки автомобіля!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    203
    Я читав всі обговорення, і думаю, доречно також додати свої коментарі.
    Я кажу з особистого досвіду, так? час назад я купив автомобіль з 69.000 Км, у дилера-торінезе з розумінням того, що я поставила б навіть книжка.
    Підкреслив мої постійні прохання, навіть після того, як зняв машину, продавець мені consegn? бажаний буклет, який, після короткого іспиту, ви rivel? підроблені, або іншим чином не відноситься до моєї машині.
    Cos? сімейна фотосесія дослідження, під час яких я побачив в очах традиційного стіни omert? натхнення від нашої промисловості (в автомайстерень, а не, elettrauti etc..), але тим не менш, riusc?? довести, що машина була вже? шлях 175.000 км один від одного.
    Scatenai Пекло! Звичайно, адвокат, прокуратура, а не суд, чому? у той же час ті з них, хто warp шахраїв взяли рахунок реальні проблеми і cos? ми accordammo у позасудовому порядку. Відійшли, старий автомобіль, який я додав 25000 Км, мені повернули повну суму, що я заплатив, наприклад? ви accollarono витрати на мого адвоката. Кінець історії.
    Висновок: що старі автомобілі мають майже всі відразу підтяжку особи, до км ? одна річ, я насмілюся сказати, "інституційної"; може бути введена в практику різні заходи, щоб запобігти цю практику, але ніхто законодавчо цього робити сенсу, саме для запобігання пригнічувати ще більше? ринок уживаних автомобілів і, все наведене, пов'язаного з ним.
    Мораль, навіть в цьому випадку, як, втім, і в житті, він хоче****!!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Модена (МО)
    Et
    34
    Повідомлення
    120
    браво giary ви добре зробили, також я проти цих змін, чому? це ? в нашій галузі, і не їх ми маємо на увазі, але якщо б обдурив, в іншій галузі, чому? не знають предмета, або я не компетентності, я б сильно турбує, я думаю, що ніхто не може дозволити собі скористатися послугами невігластва хтось, і їх там, я думаю, що ви мали задоволений, оскільки ті зміни, ви йдете в кримінальну.

Сторінка 5 з 5 PrimaПеред ... 345

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •