Сторінка 5 з 5 PrimaПеред ... 345
Результати від 41 до 47 47

Обговорення: gpunto 1.4 8v gpl

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Або клієнт з tipino turbo, який багато років тому хотів info на завод СНД,
    йому радитися змонтувати IGS послідовно,
    і зараз, я думаю, принаймні, 10-12 років, який подорожує по всій пива з KKK16 Розряду 4 з інтеркулером спереду,
    ніколи не проблема....

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    https://t.me/pump_upp
    Повідомлення
    141
    Красивий ? що б не двигунів, призначених для переробки на газ, але так як машини "раз" йдуть ? чудо..

Я переконаний, наші "сучасні автомобілі", що після 100000km-то magagna може бути поза, на тих, хто пі? соки, як чеснота? з матеріалів двигуна.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    я в майстерні р. punto 1.4 8v все намагаюся модуль педалі dell прискорювач, ви коли-небудь встановлені?
    але вибачте, якщо я, я тільки карту педаль , я не можу зробити те ж, що і тому quasto модуль,
    чи я повинен, отже, змінити карти заздалегідь і т. д.?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    108
    Citazione Спочатку Написав michele30 Visualizza Messaggio
    я в майстерні р. punto 1.4 8v все намагаюся модуль педалі dell прискорювач, ви коли-небудь встановлені?
    але вибачте, якщо я, я тільки карту педаль , я не можу зробити те ж, що і тому quasto модуль,
    чи я повинен, отже, змінити карти заздалегідь і т. д.?
    На мою думку, такі дурниці, колосальні, вони роблять зміни відгуку педалі, таким чином, варіюється в залежності від вартості модуля, але на практиці повірити в ЕКЮ мати прискорення більше. ІМХО гроші на вітер, я використовую іншу систему : doso зазначено МОЮ НОГУ !
    У деяких випадках ви також наслідки не подобалися, типу заїкання в умовах низьких оборотів? (але залежить від модуля і від налаштування)
    На бензин ви отримуєте вже? дуже мало на карті, якщо зміни обладнання на машини, подібні модулі є марною тратою часу.
    Якщо користувач помітить переваги....їх увагу також вийде з допомогою дроту, висмикнувши, який працює в салоні на рис....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав іонів Visualizza Messaggio
    На мою думку, такі дурниці, колосальні, вони роблять зміни відгуку педалі, таким чином, варіюється в залежності від вартості модуля, але на практиці повірити в ЕКЮ мати прискорення більше. ІМХО гроші на вітер, я використовую іншу систему : doso зазначено МОЮ НОГУ !
    У деяких випадках ви також наслідки не подобалися, типу заїкання в умовах низьких оборотів? (але залежить від модуля і від налаштування)
    На бензин ви отримуєте вже? дуже мало на карті, якщо зміни обладнання на машини, подібні модулі є марною тратою часу.
    Якщо користувач помітить переваги....їх увагу також вийде з допомогою дроту, висмикнувши, який працює в салоні на рис....
    вірно, ви це повідомлення!

У будь-якому випадку ви маєте рацію, михайло, коли ви говорите, що можете? отримати те ж саме, змінивши карту педаль, на практиці зміни modulabilit?! замість цього, якщо перейти до редагування карти, як заздалегідь, бензину або лямбда-то у вас є можливість? зростання реальних характеристик.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    108
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    вірно, ви це повідомлення!

У будь-якому випадку ви маєте рацію, михайло, коли ви говорите, що можете? отримати те ж саме, змінивши карту педаль, на практиці зміни modulabilit?! замість цього, якщо перейти до редагування карти, як заздалегідь, бензину або лямбда-то у вас є можливість? зростання реальних характеристик.
    Звичайно !
    Крива педаль на моєму Panda 1200 (що по суті ті ж карти) я зворушена) через вище сказаного, змінюючи бензин та аванси, які я отримав пі? "шарм" на низьких середніх і подався. Але не зрозуміти, що погано, машину в кінці кінців йде на рівних, час даремно або майже. У цих системах межа ? обладнання, наприклад cammes з перехрестя майже на нулі, картку ви отримаєте зрештою мало або взагалі нічого (насправді, може бути, один дійсно експерт, щось бере, але, IMHO, гроші, витрачені у цьому випадку не варто...)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di faberecu
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Ольбія
    Et
    58
    Повідомлення
    335
    Йшли так добре з колектора і корпус подвійний бета-монте-карло, якщо правильно пам'ятаю, і камери, підлозі сердитися 7500 rom стиснення 11 різних калібрувань. Ракети... інші часи . Забув 4-в-1

Сторінка 5 з 5 PrimaПеред ... 345

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •