Сторінка 5 з 23 PrimaПеред ... 3456715 ... ОстаннєUltima
Результати 41-50 з 231

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    238
    Citazione Спочатку Написав paolo159 Visualizza Messaggio
    Carbo я згоден з вами, для того піку між 3000/3500 об / хв, який сумніви, забезпечують деяку надійності і для того, щоб в обов'язковому порядку зменшення після, не для філософії, ніж ті, які говорять, що її команда після досягнення макс...так роблять для riachia розділити все... якщо коли-небудь вдасться перевищувати 5000 оборотів навіть тільки з метою максимального моменту було б катастрофою. ..бідні клапани
    Для поступового я не маю на увазі вийти chiss? що

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    be що ? обмежувач, що ви робите scuadra для того, щоб lavoprare вільно з карти педаль, якщо, наприклад, власник autro, їх не хвилює, розтягнути ви так, якщо власник хоче свого, щоб протягнути ще потрібно auemtnare крутний момент на високих немає-нічого не робити, працюючи карт педаль і обмежувачами, якщо ми працюємо часи inj ми будемо працювати на час, пов'язані з тиском, який ви отримаєте з максимальною quanitta упорскування на цих обертах интерполируя значення часу inj і карту rail, так я бачу, що до 4000 оборотів 80mm3-ду-1600 barm потім йду на карту часів inj в 80mm3 і 1600 бар і даю більше часу уприскування, але я віддаю перевагу працювати обмежувачі і карти педаль, можливо, moddando i break point, то ceeto якщо ви хочете, щоб піднятися так багато, але дійсно так, то потрібно змінювати час, а потім, щоб подовжити, ви повинні також перевірити anticipia 4000-4500 обертів, тому що часто високі прикріплені, щоб загальмувати двигун до тих обертів, ін'єкції, часто в кінцевому підсумку до вмт, потім він знімає трохи ancitipo як ви ? збільшив час inj calcolandolo мірою, як

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    Tidus в принципі ваші міркування не робить раз..перо залишаються обмеження механіка, якщо я мапу, розрахувавши все до досконалості, щоб дати 35кг крутного моменту при 5000 оборотах, наприклад, безумовно, зміг би принести двигуна більш 6000 разів запущений, якщо не належним чином обмежений... і правда, що вже межа витрати форсунок, тому, гальма, але не достатньо, і rischierei розділити все.. ось чому, як ви кажете, вас з дому дають аванси, високі ріжуть пару лімітом і карту педалі.

Ps
    Моя не і критику, але тільки міркування...ви знаєте, що ваші поради дуже цінні для мене :-)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    дуже гальмують також авансові платежі, отже, він також працює, щоб ті, якщо ви подивитеся на карту, що у вас після 5000 оборотів крутний момент запиту

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    Citazione Спочатку Написав tidus1985 Visualizza Messaggio
    дуже гальмують також авансові платежі, отже, він також працює, щоб ті, якщо ви подивитеся на карту, що у вас після 5000 оборотів крутний момент запиту ?0
    по яким критеріям встановленим, що первісне значення авансових обмеження потужності? для мене ? увага, мало довіри... дизайнер ввів ці значення, щоб надати, принаймні, 75 мм^3 в принципі корисно згоряння, що може дозволити включити у витрати вводили без fumosit? без виробництва незгорілих і за адекватною rumorosit? шум... рахунку не повертаються, і ви, здається, більше? високі, чому? тих, хто каже, що не p? високі, щоб продовжувати вводити кілька градусів після вмт?.... тепер, якщо ми збільшуємо обсяг протягом determiato діапазон не з'? потрібно адаптувати їх інакше ? ... грати тиску турбо йде так само добре? не завжди ? просто залежить, що ви хочете отримати... заздалегідь ? поганий звір, якщо з-під контролю, ви trvi фон тиску в циліндрах і температури вихлопних газів, які довго я можу заподіяти шкоду... особливо на випускних колекторів ... все супроводжується красивою ноги f? хороший салат..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    точне авансові платежі дуже високі, і пара запитом нуля роблять обмежувач...? спробуйте збільшити крутний момент в цьому діапазоні і зменшити аванси подивитися як він стріляє через клапани з багажника :-)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    звичайно, в цьому випадку, але, звичайно, я не роблю!! я, як правило, завжди дають теж мало високих, але якщо карти як карти більшість людей, що тільки збільшує час залишається важко обмежити, ви повинні працювати rail і карту перетворення, якщо замість роботи карту педаль і обмежувачами себе управління, як ви хочете, відкрийте всі обмежувачі, обмежувач крутного моменту, 500nma команді, а потім ви зробите карту педаль як хочете, пар до 3500/4000, які потім спускаються a4000 і після до 5200 золотих, особисто я зупинився на 3500, бо не цікавить мене?ділянці, в 4000-4500-5000 даю 30 інна nm метро більш правильним, якщо знадобиться, з авансів +1 до 4500, що ever гальма, навіть незважаючи на збільшення дизельне паливо впорскується з допомогою карти педаль, отже, час вприскування, але так, що ecu розрахунки

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    Tidus ви цього не робите, чому? роботу в іншій логіці, і я повинен сказати, що ваш спосіб роботи мені подобається, хоча я віддаю перевагу міркувати таким же чином, багато? вони працюють навпаки і подивитися, що красиві пошкодження, які створюють :-)

хлопці, ось моя картка, а також деякі додаткові штрихи на основі ваших порад...на що це схоже?
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 12-05-2013 в 20:20

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    пошту файл орі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга