be що ? обмежувач, що ви робите scuadra для того, щоб lavoprare вільно з карти педаль, якщо, наприклад, власник autro, їх не хвилює, розтягнути ви так, якщо власник хоче свого, щоб протягнути ще потрібно auemtnare крутний момент на високих немає-нічого не робити, працюючи карт педаль і обмежувачами, якщо ми працюємо часи inj ми будемо працювати на час, пов'язані з тиском, який ви отримаєте з максимальною quanitta упорскування на цих обертах интерполируя значення часу inj і карту rail, так я бачу, що до 4000 оборотів 80mm3-ду-1600 barm потім йду на карту часів inj в 80mm3 і 1600 бар і даю більше часу уприскування, але я віддаю перевагу працювати обмежувачі і карти педаль, можливо, moddando i break point, то ceeto якщо ви хочете, щоб піднятися так багато, але дійсно так, то потрібно змінювати час, а потім, щоб подовжити, ви повинні також перевірити anticipia 4000-4500 обертів, тому що часто високі прикріплені, щоб загальмувати двигун до тих обертів, ін'єкції, часто в кінцевому підсумку до вмт, потім він знімає трохи ancitipo як ви ? збільшив час inj calcolandolo мірою, як
Tidus в принципі ваші міркування не робить раз..перо залишаються обмеження механіка, якщо я мапу, розрахувавши все до досконалості, щоб дати 35кг крутного моменту при 5000 оборотах, наприклад, безумовно, зміг би принести двигуна більш 6000 разів запущений, якщо не належним чином обмежений... і правда, що вже межа витрати форсунок, тому, гальма, але не достатньо, і rischierei розділити все.. ось чому, як ви кажете, вас з дому дають аванси, високі ріжуть пару лімітом і карту педалі.
Ps
Моя не і критику, але тільки міркування...ви знаєте, що ваші поради дуже цінні для мене :-)
дуже гальмують також авансові платежі, отже, він також працює, щоб ті, якщо ви подивитеся на карту, що у вас після 5000 оборотів крутний момент запиту
по яким критеріям встановленим, що первісне значення авансових обмеження потужності? для мене ? увага, мало довіри... дизайнер ввів ці значення, щоб надати, принаймні, 75 мм^3 в принципі корисно згоряння, що може дозволити включити у витрати вводили без fumosit? без виробництва незгорілих і за адекватною rumorosit? шум... рахунку не повертаються, і ви, здається, більше? високі, чому? тих, хто каже, що не p? високі, щоб продовжувати вводити кілька градусів після вмт?.... тепер, якщо ми збільшуємо обсяг протягом determiato діапазон не з'? потрібно адаптувати їх інакше ? ... грати тиску турбо йде так само добре? не завжди ? просто залежить, що ви хочете отримати... заздалегідь ? поганий звір, якщо з-під контролю, ви trvi фон тиску в циліндрах і температури вихлопних газів, які довго я можу заподіяти шкоду... особливо на випускних колекторів ... все супроводжується красивою ноги f? хороший салат..
точне авансові платежі дуже високі, і пара запитом нуля роблять обмежувач...? спробуйте збільшити крутний момент в цьому діапазоні і зменшити аванси подивитися як він стріляє через клапани з багажника :-)
звичайно, в цьому випадку, але, звичайно, я не роблю!! я, як правило, завжди дають теж мало високих, але якщо карти як карти більшість людей, що тільки збільшує час залишається важко обмежити, ви повинні працювати rail і карту перетворення, якщо замість роботи карту педаль і обмежувачами себе управління, як ви хочете, відкрийте всі обмежувачі, обмежувач крутного моменту, 500nma команді, а потім ви зробите карту педаль як хочете, пар до 3500/4000, які потім спускаються a4000 і після до 5200 золотих, особисто я зупинився на 3500, бо не цікавить мене?ділянці, в 4000-4500-5000 даю 30 інна nm метро більш правильним, якщо знадобиться, з авансів +1 до 4500, що ever гальма, навіть незважаючи на збільшення дизельне паливо впорскується з допомогою карти педаль, отже, час вприскування, але так, що ecu розрахунки
Tidus ви цього не робите, чому? роботу в іншій логіці, і я повинен сказати, що ваш спосіб роботи мені подобається, хоча я віддаю перевагу міркувати таким же чином, багато? вони працюють навпаки і подивитися, що красиві пошкодження, які створюють :-)
хлопці, ось моя картка, а також деякі додаткові штрихи на основі ваших порад...на що це схоже?
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 12-05-2013 в 20:20
пошту файл орі
c'? також в першому пості в попередніх іграх серії, а ось
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 12-05-2013 в 20:21