модулі застосовні пост-ебу, що робити, що ніколи не турбувала зробити...quantomi сказав представник
модулі застосовні пост-ебу, що робити, що ніколи не турбувала зробити...quantomi сказав представник
Потім ви кладете цей файл на ебу ?або підключається до двигуна? Працює для всіх блоків управління?Але тому ми і говоримо, що запобігає проблеми регенерації автоматичні ?Але ви не повинні чіпати каталізатор, вірно?
Вибачте, якщо я може кілька орфографічних помилок, але я з телефону
Я ніколи не чув нічого подібного ,хтось пу? пояснити краще
Дякую
Від матвія
я думаю, що фільтр йде відібрав фізично, чому? в іншому випадку регенеруючий тільки до км фіксовані (1000) або не регенеруючий
фільтр йде в засмітитися, і тоді ви повинні кинути..
що сміттєвий бак я dpf, хлопці: збирає пил, а потім вільний frantumandola в частині набагато більше? цілей; нічого не видно неозброєним оком, але якщо він зібрав 100гр
пилу "гросс", завжди 100гр вам треба? потім esplellere..
Я, ****лло в noramtiva і дизайн, працюють для двигуна внутрішньо-й? чистий, не монтувати шапки..
та ви, як я уявляв, однак ви повинні очистити фільтр.
Єдине сумнів ? що залишається регенерації, запрограмованого в ебу на 1000km: хмара диму протягом десяти хвилин, я боюся..![]()
У самому справі ? те, що я кажу, якщо це каталізатор накопичується сміття, рано чи пізно, коли машини оживають особливо на примусовій регенерації не inquinerebbe пі? ще трохи?