Стр. 5 з 11 PrimaПеред ... 34567 ... ОстаннєUltima
Результати 41-50 з 101
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    238
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    так, але не змінюють малюка, чому? його, сказав доктор, ви повинні знати, що зміна в будь-якій точці тому, в іншому разі ви не можете змінити машину так, як хочете. Приходить поза, як правило, результат посередній...
    Обмежувач диму діє обмеження сфери дизель. так ? пов'язано з педалі і обмежувач крутного моменту, скажімо, що ? з тієї ж сім'ї, але це при редагуванні ви calcolandolo, і ми говоримо, що до 140cv (оцінка)? необхідно доторкнутися до нього, насправді, якщо ви робите разі останній стовпець показує значення 70.47 мм^3/i. У будь-якому разі сьогодні ввечері ви з цим впоратися? побачити, як це відбувається, тепер я не вистачило часу. Вас тим часом porva зробити як я запропонував і завантажує таблицю обмежувач диму в winols і дивиться добре осей.
    Ок, спасибі, а то я намагаюся експериментувати.. велике спасибі сьогодні ввечері

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    238
    так, але не змінюють малюка, чому? його, сказав доктор, ви повинні знати, що зміна в будь-якій точці тому, в іншому разі ви не можете змінити машину так, як хочете. Приходить поза, як правило, результат посередній...
    Обмежувач диму діє обмеження сфери дизель. так ? пов'язано з педалі і обмежувач крутного моменту, скажімо, що ? з тієї ж сім'ї, але це при редагуванні ви calcolandolo, і ми говоримо, що до 140cv (оцінка)? необхідно доторкнутися до нього, насправді, якщо ви робите разі останній стовпець показує значення 70.47 мм^3/i. У будь-якому разі сьогодні ввечері ви з цим впоратися? побачити, як це відбувається, тепер я не вистачило часу. Вас тим часом porva зробити як я запропонував і завантажує таблицю обмежувач диму в winols і дивиться добре осей.
    Зробив... стороні є обороти двигуна вище замість значення в діапазоні від 3000 до 10500

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    ідеально, значення, які вище, помножити на 0.1 є витрата повітря, виражений в мг.
    У tapella, у нас витрата дизельного палива в мм^3/i.

для зміни цій карті, перш за все, дивимося, як дим ми хочемо: якщо мало і мета, sar? у тому, щоб співвідношення повітря і дизельне паливо 16.5/1, якщо ми привілей продуктивність і ce ne slam диму ми 14.7/1 (що ? його стехиометрической).
    Перейдемо потім прийняти перше значення витрати повітря (300) ділимо на наші відносини, що ми обрали (16.5 наприклад), таким чином, ми отримали витрати дизельного палива для ін'єкцій (в мг/). Але наш ебу працює в мм^3, а потім розділимо отримане значення на 0.85.
    Замінимо всі першому стовпці (нижче 300) з числом тільки доходи (зверніть увагу, що коефіцієнт перетворення витрат дизельного палива ? 0.01. так що якщо з розрахунків ви отримаєте значення-50 мм^3/наприклад, в таблиці в стовпці об'єднайте число 5000.
    Все зрозуміло?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    я забув уточнити, що я сказав, перше значення, але, очевидно, зміна застосовується до всієї таблиці, а значення вище другого стовпця, третьої і cos? далі до останньої!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    238
    ідеально, значення, які вище, помножити на 0.1 є витрата повітря, виражений в мг.
    У tapella, у нас витрата дизельного палива в мм^3/i.

для зміни цій карті, перш за все, дивимося, як дим ми хочемо: якщо мало і мета, sar? у тому, щоб співвідношення повітря і дизельне паливо 16.5/1, якщо ми привілей продуктивність і ce ne slam диму ми 14.7/1 (що ? його стехиометрической).
    Перейдемо потім прийняти перше значення витрати повітря (300) ділимо на наші відносини, що ми обрали (16.5 наприклад), таким чином, ми отримали витрати дизельного палива для ін'єкцій (в мг/). Але наш ебу працює в мм^3, а потім розділимо отримане значення на 0.85.
    Замінимо всі першому стовпці (нижче 300) з числом тільки доходи (зверніть увагу, що коефіцієнт перетворення витрат дизельного палива ? 0.01. так що якщо з розрахунків ви отримаєте значення-50 мм^3/наприклад, в таблиці в стовпці об'єднайте число 5000.
    Все зрозуміло?
    Так, наприклад, під значення 300, я отримую 2100, чому? (3000*0.1)=300 (300/16.5)/0.85=21.39 Правильно? Але значення золота ? 2400, що я роблю, опускається?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    в теорії так, чому? перші стовпці машина використовує їх, щоб освітити, насправді потік повітря до мінімуму ? більш 300mg/i. Зробіть cos?, значення, які є більш оригінальними, нехай вони такі! рахунок у будь-якому випадку ? правильно.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    238
    в теорії так, чому? перші стовпці машина використовує їх, щоб освітити, насправді потік повітря до мінімуму ? більш 300mg/i. Зробіть cos?, значення, які є більш оригінальними, нехай вони такі! рахунок у будь-якому випадку ? правильно.
    ГАРАЗД, але чому? на весь стовпець, я повинен поставити те ж значення, що і в цьому випадку 2100?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Чому?справи? повітря або дизельного палива на впорскування ? інваріантної щодо обертання двигуна.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    238
    Чому?справи? повітря або дизельного палива на впорскування ? інваріантної щодо обертання двигуна.
    Чому? тоді, вибачте, від золотих відрізняються? і навіть до сьогоднішнього дня я завжди бачив обмежувач диму з іншим параметром

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Від золота відрізняються, щоб зробити машину-й? готова до низькими цінами, насправді, якщо ти робиш випадок, коли *1500 або *2000rpm призи всі педаль газу машина робить легкий слойка, і особливо ваш, який має фіксованої геометрії потрібно трохи дизельного палива pi? щоб відновити. Але насправді, я ж сказав-змінити тільки ті значення, які йдуть вище, ніж оригінальні карти. Якщо ви бачили їх модифіковані іншим способом означає, що ті, хто їх поправками не знав, як працюють подавители диму на edc 15. Якщо ви не довіряєте, ви можете studiarti перед тим, як працює двигун дизель з точки зору співвідношення повітря паливо. Потім відкрийте damos, дослідження всі значення перетворення і з діагнозом на руки і спробуйте побачити, як спрацьовує цей обмежувач.

Я дав тобі рецепт, як змінити, якщо не довіряєш ? добре, що особа ваші випробування.

Стр. 5 з 11 PrimaПеред ... 34567 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •