Сторінка 5 з 6 PrimaПеред ... 3456 ОстаннєUltima
Результати 41-50 з 54

Обговорення: marelli cdc клон

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    119
    Citazione Спочатку Написав m999 Visualizza Messaggio
    Приїхав кілька днів тому

Я все ще повинен спробувати в boot-mode. Сьогодні я зробив кілька тестів, послідовний з 5.9 М, що в 5 РАНКУ, і я повинен короля ? дуже стабільний і надійний. Час читання і запису, ніж стандартні для цих блоків управління.
    Я намагався завантажити файли 320kb формат .bin файли від 304kb у форматі .hex, і в обох випадках працює. Цікаво, що з файлами 304 від до, звершив читання частини завантаження в ебу (принаймні, cos? пише SW під час цієї операції), а потім надрукуйте flash.
    Що-то не я ? помилка: зміна дати programmazion ебу. Я завантажив файл e2p (де я змінив код, тестер), завантажується файл у форматі flash 320кб, але мені правити код тільки тестер... там giocher? ще, щоб зрозуміти, як це зробити!!

Є питання для тих, хто вже? він використовує це, щоб boot в комплект проводки з проводами соромтеся, я не кабель для bootstrap. Я повинен додати я?
    Просте додавання кабель провід від негативу, який з'єднує металевий корпус блоку управління з затиском " крокодил " і привід стрижень для крок, bootstrap?
    На блоці управління ви віддаєте перевагу використовувати в якості негативного pin-код 10, 34 або обидва ? байдужим?

M999

Я вирішив, як я запропонував

У мене шкіра негатив, а ? договір просто додати один провід, який я підключив до однієї з двох кінець? зажим "крокодил", що sar? дотримуючись металевий корпус блоку управління. На інший кінець? зажим "крокодил" я підключив другий провід з кінця? в привід стрижень (шпилька-сталь) на полі початковій завантаження.

M999
    Привіт я теж купив цей інтерфейс, у boot mode не пробував ще. Я намагався читати в послідовний один ecu Marelli ducati monster в послідовний, але нічого. І як би програмного забезпечення, не побачив просто. Хотіла прочитати в boot mode, але всередині не схоже 59f fiat punto, щоб зрозуміти, і я не бачу крок для завантаження

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Язичники
    Et
    40
    Повідомлення
    109
    І фантастичний використовую практично кожен день, ніколи не втомлюється читати і писати, а потім клонувати файли у hw різних створюючи один файл, для цього hw... житло в 59f і 4af тому використовую всі дні... трохи повільно, але оснащену надежнейшей, в порівнянні з іншими суб'єктами, які я... мені дали тільки проблеми...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Повідомлення
    193
    Я повинен мати те ж, що прийняті користувач кома. Також я підтверджую, що дійсно добре працює ? є простота? використання роззброєння. Нами визначено, програмного забезпечення і помилки докази. Пробував зі всіх блоків управління, які заявляє виробник і зробивши кілька тестів на читання, запис, іммо, etc., і до сьогоднішнього дня не втратив хід. Я б сказав, дуже.

Ви не можете дати рекомендації по покупці, як від правил, тим більше, якщо мова йде про с - - -. Пошук добре в мережі

M999
    Не крок files, і інше! Пишіть ваші запити на форумі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    119
    Привіт, хлопці, хто з вас мені пу? відправити в лічку посилання, де є то Клон, я хочу його бачити. Заздалегідь спасибі

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    Citazione Спочатку Написав gcmotor Visualizza Messaggio
    Привіт, хлопці, хто з вас мені пу? відправити в лічку посилання, де є то Клон, я хочу його бачити. Заздалегідь спасибі
    як вже? сказав cinqueturbo читати правила і увага до запитів

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    1? Pm не існує більше?..
    2? забороняється посилання-are веб-сайти, присвячені Чіп-тюнінг
    3? заборонено обговорювати і викладати HW і SW клони..
    4? Перечитайте правила
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    119
    Добре, добре,

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    вибачте, якщо rispolvero цю дискусію, але оскільки я маю намір взяти cdc marelli хотів запитати, що gi? c'? він, як він веде себе з marelli m6jf і m6f3....
    якщо у вас є, щоб спробувати прочитати написати всі ці ecu, зокрема,....і mj8df?? що ви скажете мені??
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Язичники
    Et
    40
    Повідомлення
    109
    У 8df не назад, тому що вони протокол jtag, і cdc marelli suppprta тільки 6jf, але я не можу взяти тебе досвід в цьому відношенні, тому що для marelli 13 mjet використання kess або ktag cdc використовувати його тільки для 59f 5af

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di crteam
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    174
    Citazione Спочатку Написав rdponline Visualizza Messaggio
    У 8df не назад, тому що вони протокол jtag, і cdc marelli suppprta тільки 6jf, але я не можу взяти тебе досвід в цьому відношенні, тому що для marelli 13 mjet використання kess або ktag cdc використовувати його тільки для 59f 5af
    раффаеле і c---і?

Сторінка 5 з 6 PrimaПеред ... 3456 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •