Сторінка 5 з 7 PrimaПеред ... 34567 ОстаннєUltima
Результати 41-50 з 65

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    10
    Привіт, у мене Півник V48 з K-line корекції, зробив читання 6.2 Renault Magnum 480, з'явився ECU ID, але я встиг прочитати в тому ж ебу.
    6,3 робить Iveco ECU ID, K-line читання без будь-яких проблем.

При спробі перепрограмувати Bosch 6.2 без мене зробити ID ECU ? можливість? блок ECU?

з повагою

****** перекладач, пробач мене

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    привіт klajdin сьогодні ввечері я ? довелося щодня з ms 6.3, і мені вдалося прочитати від pin 2-гнізда діагностичного роз'єму 38 пін, а потім в k-line-я думаю, що півник йдете, ви не можете наш спробувати на scania 164 480 або 580?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    5
    Citazione Спочатку Написав сиско Visualizza Messaggio
    привіт klajdin сьогодні ввечері я ? довелося щодня з ms 6.3, і мені вдалося прочитати від pin 2-гнізда діагностичного роз'єму 38 пін, а потім в k-line-я думаю, що півник йдете, ви не можете наш спробувати на scania 164 480 або 580?
    з задоволенням pero, на жаль, не я капітан цих коштів, я цюй? я тільки де-iveco, і тепер я намагався на все і це чудово, якщо я, трапляється, qlcsa? ви знаєте, як ? туди !!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    привіт всім, хлопці, перш за все я повинен мириться з вами, що з адмін, з вас за те, що так довго чекав, перш ніж повідомити вам, що я вирішив проблему читання ecu з коня; і з admin, що відновили цей пост cos? старий, але, здавалося, єдино правильне подякувати вас і повідомити вам про позитивному результаті.
    в основному проблема була в півень, а точніше в опір для k-line, як і багато з вас запропонували мені; я замінив резистори без заміни немає вбудована і все ? виправили сьогодні я прочитав близько тридцяти екю (з цих 25 були вже? були змінені), і написав (а) 3, з яких 2 йдуть.
    у зв'язку з ecu змінені, що я читав, я хотів би запитати вас яку-небудь інформацію про це, і я думаю, що ця дискусія йде добре, щоб тему не відкривати нову тему, якщо admin не кажіть мені це зробити.
    практично ці ecu були зроблені майже все від того ж людини, а ? вже 5 чи 6 років, що кораблі йдуть і не мають проблем? на деяких ecu я побачив змін за драйвера, який я не знаю, що вони є, і не є все паритет? транспортного засобу,
    я, наприклад, 2 scania 164 580 л на один c'? зміна драйвер, на іншій-ні, то ж саме для то scania 164 480, так як драйвер, я хотів би зрозуміти, до чого відносяться, якщо хтось із вас, s?, я їх відкритими з титаном, але я не оновлених драйверів.
    додаю файл mod, з урахуванням змін, поза-драйвер якийсь екран з адресами змін і посилання на файл, орі, що я відправив у банк даних, спасибі всім, вибачте слів.
    ps файл орі не походить від того ж ecu, але дуже схожий
    http://www.professionalchiptuning.ne...1&d=1389537831
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    282
    Привіт
    У всіх ecu car truck.мотоцикл, і т. д., карти, важливі fuora драйвер Alientech.
    В одній гільдії багато dificult визначити карту, ви не можете бачити значення, axis, etc.
    Але це тут до postatto всі limitattore.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    Citazione Спочатку Написав gezame Visualizza Messaggio
    Привіт
    У всіх ecu car truck.мотоцикл, і т. д., карти, важливі fuora драйвер Alientech.
    В одній гільдії багато dificult визначити карту, ви не можете бачити значення, axis, etc.
    Але це тут до postatto всі limitattore.
    спасибі gezame для відповіді, якщо ви хочете, і коли у вас є час, ви можете завантажити орі і мод, щоб дати нам подивитися і сказати мені, що обмежують? привіт

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    80
    Вибачте, якщо продовжити це обговорення, я повинен читати один Scania R 164 480 з вилкою кругла... Знаю тільки, що, як блок управління монтується на Бош Ms 6.2!!!
    Ви скажіть мені, як це зробити, враховуючи, що у мене шнур з розетки круглі

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    5
    Поглянути в папці "мої документи" Півень " Plug_Diagnose" всередині? терморегулятори розетки круглі Scania

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    80
    Ви ce, чому ви думаєте, що таке? може, прочитати? Ви говорите з досвіду? Я чекаю вашої відповіді!!!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    5
    Я використовував Півень x читання/запису і, використовуючи Їх в doc у мене не було проблем на Daily 12v & Eurocargo, Tector і Stralis 24v, і він працював відмінно, Scania і немає їх у мене, але Сіско, мені здається, що він зробив, і не було ніяких проблем, то ви повинні бачити, якщо півень тебе тримає 24v, якщо ви спробуєте, ви не можете знати про це !

Сторінка 5 з 7 PrimaПеред ... 34567 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •