Сторінка 5 з 6 PrimaПеред ... 3456 ОстаннєUltima
Результати 41-50 з 53

Обговорення: nocode на edc15p+ vag 1.4 tdi

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    20
    я читав, тепер ваші вечора, однак, кабель тобі я можу позичити без проблем, для ecu завтра контролю чисел, і дам вам знати, але я не прошу багато, я просто хочу повернути гроші, які я витратив на аукціоні на baya

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    39
    я припускаю, що приїхав в цей момент vagcom або щось мені служіння, і тому, що у мене є-бору, для обробки матеріалів (з яких я відкрив тему), і якщо робить мені використовувати, а також їх.. тому, якщо я бачу, що я можу служити тобі сказав прямо, не дуже схильний брати ризик відчувати себе в борг протягом досить довгого часу, то для центральної потім ви маяк знати, в будь-якому випадку завтра, тому що мені сказали, викликається весь час обіду, сказавши, що, можливо, клієнт забирає машину так.... сподіваюся, що немає....

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    20
    кабель та vag com, але це називається vag ecu tool, не робить багатьох речей ,купити новий коштує стільки ж, і це просто грабіж,працює тільки з edc15p і М., І 7, тому я взяв грабежу, то не бачу причин, чому я повинен дати зловити себе. Якщо вам потрібно, ви це скоро без проблем, ОК?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    39
    привіт, хлопці, мені подзвонив колега говорив мені, що, на жаль, клієнт і забрав машину з евакуатора.. дякую всім за інформацію, співробітництва і наявності prestatemi

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di scinti
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    (LT)
    Повідомлення
    276
    У мене була така ж проблема кілька місяців тому з ecu seat,замінити ecu w polo одно і я ? достатньо лише перемістити 24c02 і машини ? матч, в той час як з scodificA лише 24C02 роботу, не ? вдалося.

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    (LT)
    Повідомлення
    276
    Корекція на 24c04, вибачте

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    39
    привіт scinti, але код bosch дорівнювала?

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    (LT)
    Повідомлення
    276
    Андрій у нас вже? розмовляв по телефону він в ecu були рівні, я тільки переїхав e2p і машини ? матч, в той час як scodificando тільки 24c04 автомобіль, не ? ігри.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    39
    вибачте, я не був упевнений, що якщо б з тим же кодом.. якщо ви шукаєте у ваших файлах, c і файл blocconotes, де є збіг авто - тип flash - кількість процесорів-сім'я cks і їх сон присутні кілька edc15p+

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    qquando ви робите, загальне, ви повинні від'єднати antennino чи щось інше?

Сторінка 5 з 6 PrimaПеред ... 3456 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •