-
я читав, тепер ваші вечора, однак, кабель тобі я можу позичити без проблем, для ecu завтра контролю чисел, і дам вам знати, але я не прошу багато, я просто хочу повернути гроші, які я витратив на аукціоні на baya
-
я припускаю, що приїхав в цей момент vagcom або щось мені служіння, і тому, що у мене є-бору, для обробки матеріалів (з яких я відкрив тему), і якщо робить мені використовувати, а також їх.. тому, якщо я бачу, що я можу служити тобі сказав прямо, не дуже схильний брати
ризик відчувати себе в борг протягом досить довгого часу, то
для центральної потім ви маяк знати, в будь-якому випадку завтра, тому що мені сказали, викликається весь час обіду, сказавши, що, можливо, клієнт забирає машину так.... сподіваюся, що немає....
-
кабель та vag com, але це називається vag ecu tool, не робить багатьох речей ,купити новий коштує стільки ж, і це просто грабіж,працює тільки з edc15p і М., І 7, тому я взяв грабежу, то не бачу причин, чому я повинен дати зловити себе. Якщо вам потрібно, ви це скоро без проблем, ОК?
-
привіт, хлопці, мені подзвонив колега говорив мені, що, на жаль, клієнт і забрав машину з евакуатора.. дякую всім за інформацію, співробітництва і наявності prestatemi
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
У мене була така ж проблема кілька місяців тому з ecu seat,замінити ecu w polo одно і я ? достатньо лише перемістити 24c02 і машини ? матч, в той час як з scodificA лише 24C02 роботу, не ? вдалося.
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Корекція на 24c04, вибачте
-
привіт scinti, але код bosch дорівнювала?
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Андрій у нас вже? розмовляв по телефону він в ecu були рівні, я тільки переїхав e2p і машини ? матч, в той час як scodificando тільки 24c04 автомобіль, не ? ігри.
-
вибачте, я не був упевнений, що якщо б з тим же кодом.. якщо ви шукаєте у ваших файлах, c і файл blocconotes, де є збіг авто - тип flash - кількість процесорів-сім'я cks і їх сон присутні кілька edc15p+
-
qquando ви робите, загальне, ви повинні від'єднати antennino чи щось інше?
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму