я закрив egr.
я торкнувся обмежувачем крутного моменту з кроком пішов від 25% навантаження
завтра пробую я дам вам знати
я закрив egr.
я торкнувся обмежувачем крутного моменту з кроком пішов від 25% навантаження
завтра пробую я дам вам знати
Я теж новачок, тільки що я вдарилася багато, багато читав і зроблено так багато доказів того, що моєї машини.
Яка версія ecm використовує ? Мене не змушує їх зберігати адресу користувача.
ecm v6.3 я я cos? .....ставлю драйвер ,файл, ori,мод, і я відкриваю карту в 2d, а потім в панелі інструментів натискаю буфер драйвера/создать відкривається вікно (ви хочете, починаючи від водія, в даний час в пам'яті), я НАТИСКАЮ , ТАК , тепер буфер драйвера і став зелений, то на зміну буфера обміну, відкриваються всі варіанти. тільки при закритті програма запитує зберегти драйвера dru
мені зберегти cio? працює.
я не знаю, якщо проти правилале якщо пу? вас також я можу пройти
розумію тебе sbatto я теж х хобі рік або близько того, що читаю і перечитую форум, тобі всі жанри, але я ніколи не мав (мужність)
приєднатися до нього минулого тижня я познайомився з professionalchiptuning і я ? сподобався x наявність? і участь всіх.
Якщо ви навчитеся розпізнавати карти драйвери потрібні тільки для того, щоб краще зорієнтуватися і зробити перший, решта від, якщо. Я почитаю ще новачок, але самоучка, куди я можу.
Я в повній мірі те, що ви написали dvdtuning, насправді адресу на карті, що я запропонував, за винятком l' я визнана очі в 2D, потім я подивився осей і...
Кілька разів драйвери корисні для відображення в табличній і втратити менше часу, замість того, щоб кожен перерву в 2D.
Привіт, хлопціпісля цього я приходжу прямо до справи я завантажив мапу 3 дні тому, автомобіль йде добре, ніякої відмова або горить.
хороша продуктивність, багато пари в який-небудь режим без вібрації і прослизання зчеплення.
витрата поміняні трохи cio? якщо я їду падають, якщо керівництво моєї дружини, ми як і раніше в нормі
але я зрозумів, що трохи диму робить це не багато... але брудний бампер
я заявляю, що я підходжу на спорт повітряний фільтр bmc innirttori в 150cv вихлопних газів кінцевий ****** і первинний спорожніли (в стадії будівництва downpipe)
питання! x зняти трохи диму, як я дію? файл ? останній відправив привіт всім.
зменшення дизельне паливо вводять або послуги турбо-і вперед, за своїм досвідом, знаходячи компроміс між змінами механічних і електронних шукає натисніть на карту тільки? ви знаєте, як працює
Привіт, за Винятком...проблема ?звичайний...і навіть рішення...поставивши форсунки 150 кінських сил, ви не перебуваєте більше з кількості? вводили, щоб час вприскування..вам просто потрібно скопіювати час орі на mjet150cv і працювати на час 150![]()