Сторінка 5 з 5 PrimaПеред ... 345
Результати від 41 до 43 43

Обговорення: перші кроки

Перегляду "Гібрид"

gevin
    Guest
    Citazione Спочатку Написав darksoulbreaker Visualizza Messaggio
    ок, чудово.
    час х? я хотів би мати інформацію про те, як читати і писати,в сенсі: я зв'яжу півник до машини, я читаю файл, то x? треба змінити..***** та і з яким програмним забезпеченням?
    c'? банк даних, де можна знайти оригінальні файли з ecu? (я думаю, що зараз я х сказати, фігня), якщо я йду в sfacio автомобілів та купівлі ecu x моя машина, я можу, дайте нам докази, а потім підключіть x тест?
    Хоча я новачок я відповідаю за те, що я дізнався досі. Інструменти (galletto, mpps etc) читати блоки управління, а також читайте про код, що ви d? обладнання та програмного забезпечення блоків управління; на даний момент, якщо інструмент вас читає і пише вам, зберігаєте файл, змінили його за допомогою програмного забезпечення (типу Титан) збережіть його і написати.
    Якщо прилад не зчитує ебу, але пише це тільки вдається? прочитати ідентифікатори ебу і з допомогою цього визначте, на форумі вихідний файл, що ти не міг читати безпосередньо з автомобіля, змінили, як і вище, збережіть його і додайте.
    Якщо блок управління йде в блок запису, відривається і ви перепланувати в BDM. В теорії (дуже дрібні) кроки повинні бути ці.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di max75
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    327
    Правильно......

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    4
    ніхто не ви можете мені допомогти?? див. вище...

Сторінка 5 з 5 PrimaПеред ... 345

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •