-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
але, на якій машині ви кажете, і що автомобілізації?
-
Але ти, що інструмент у вас є? Може бути, я щось пропустив!
-
Привіт! Взагалі в p? це обговорення для info, десь я читав, що нова дельта і пу? читати і писати mpps: сьогодні curiosit? я відкрив програму, але в списку не знаходжу delta: в цьому випадку як вибрати відповідний драйвер в ебу? cio? кроки, які ви робите, щоб зрозуміти, що дві машини збирають на тому ж блоці, навіть якщо у них різні імена? C'? список для порівняння? Якщо б мені довелося обирати, чим цікавитися тільки у групи Fiat і Audi, для початку, просто mppsv12 і bdm, щоб спокійно працювати?
Привіт
-
по-моєму для star комфортно, або я вас півень 2 і ktag або kess і ktag.
Ага, я вже навіть діагноз загальний, ви ніколи не знаєте!!! Наприклад Autocom!
-
Вибачте, але якщо, з одного оригінальної карті ви зняти EGR DPF ? необхідно також перепризначити?
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
я б сказав її немає,то ? тип обробки різні,і що ? на розсуд твоє і побажань клієнта
-
я не експерт у цій галузі, для? c'? хто говорить, що потрібно зробити кілька налаштувань, так? коли знімає dpf, у вас депресія через mancaza ж. Інші кажуть, що якщо видалити dpf і не каталізатор, це не відбудеться, і не ? потрібно перепризначити!
-
АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
без dpf, що ви можете втратити щось низькі,але якщо закрити також egr не відчуваєш, навіть не падіння,але на високих авто йде краще...
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
навіть якщо видалити dpf,не змінюють продуктивність,якщо замінюється гладкої труби прямо
-
хлопці, враховуючи, що пост ? на загальний сумніви запису, прошу вас:
я читав, Fiat punto 2004 року 1.3 mjet 70cv. коли я відкриваю карту з ecm мені дві помилки контрольної суми, як тільки я відкриваю файл, потім просить мене зареєструвати його в базі даних і після потрапляє в драйвера мене позбутися? ще два рази помилка розрахунку контрольної суми.
мої сумніви ?: я можу редагувати і писати карту, а також обчислення контрольної суми мені б Півень?
що ви думаєте про це?
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму