Сторінка 5 з 9 PrimaПеред ... 34567 ... ОстаннєUltima
Результати 41-50 з 88
    Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав magi1984 Visualizza Messaggio
    питання:але карти збагачення при прискоренні,роблять досить багато роботи, яку виконують додаткові модулі, які встановлюються на педалі акселератора?
    привіт,я не знаю роботи додатковий модуль, який встановлюється на педалі акселератора, але думаю, що він особа тільки функції, щоб зробити машину більш нервової в залежності від положення педалі і, отже, не збільшує потужність, але тільки на зйомки, в той час як карти, збагачення при прискоренні на edc 16 мають функцію збагачення дизельного палива, отже, крім зйомки, машина стає навіть більш потужною.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    Citazione Спочатку Написав msport Visualizza Messaggio
    привіт,я не знаю роботи додатковий модуль, який встановлюється на педалі акселератора, але думаю, що він особа тільки функції, щоб зробити машину більш нервової в залежності від положення педалі і, отже, не збільшує потужність, але тільки на зйомки, в той час як карти, збагачення при прискоренні на edc 16 мають функцію збагачення дизельного палива, отже, крім зйомки, машина стає навіть більш потужною.
    на edc16 вибачте contraddirti але не мають нічого спільного ні з збагачення дизельного палива, тих карти в залежності від оборотів і положення педалі забезпечує ecu інформацією крутного моменту запиту.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    тепер я поясню, чому? моє запитання...я налаштований на мою карту в залежності від моїх потреб-почуття, і машина в порядку.
    тепер я весело грати, і p? щоб зрозуміти, що зміниться, якщо я це або те.

в паритет? приріст дали на ін'єкції parzializzato автомобіль змушує мене чорний дим, в той час як підвищення збагачення при прискоренні автомобіль не палить і мені здається-й? агресивний
    тут ? народилася моя curiosit? зрозуміти, якщо збагачення при прискоренні, працює тільки з парою або змінює дизель

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав cicciogsr Visualizza Messaggio
    на edc16 вибачте contraddirti але не мають нічого спільного ні з збагачення дизельного палива, тих карти в залежності від оборотів і положення педалі забезпечує ecu інформацією крутного моменту запиту.
    я згоден з вами, але збагачують також на дизельне паливо, насправді, якщо ти прокидаєшся в тих карти в самий повинен був подивитися, що куріння робить в жж

Administrator L'avatar di admin
    Дата Реєстрації
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Повідомлення
    708
    Все, що стосуватиметься в кінці кінців і дизель, то ecm так називає winols в інший
    я, наприклад, обмежувачем крутного моменту, що і', і те, що йде торкнутися механічно ?
    нічого, та завжди дизель або від або Леві
    Так сказати, збагачення або імітатор і ту ж річ, а не виступ на бензин і зовсім різні.
    А коли мова йде про додатковий модуль педалі акселератора, не що інше, простий підсилювач насправді посилює напругу потенціометра педалі.
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 27-07-2012 19:10
    Чи не поділяється знання залишається самоціллю.

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    вибачте, але я не вашу думку, може бути для початківців ? краще внести ясність, по-перше, не ? правда, що все, що стосується ? дизель ? правда, що є карти, які роблять поміняти обсяг, але на edc16 все ? залежно від обертаючого моменту), обмежувач крутного моменту обмежує момент мапу педаль вимагає; попит та пропозиція, то вони переходять в інші карти, щоб перетворитися на кількість? дизельного палива, яке треба вприснути... якщо натиснути "заздалегідь" або "turbo", звичайно, не карти, що вони роблять підвищення дизель... управління обмеженням крутного моменту завжди дуже спрощено, але не ? cos?...додатковий модуль помилкове значення potenziomentro педалі потрібно тільки зробити педаль-й? як очікується, автомобіль виглядає більш? реактивний, але суті це не ce n?..

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    вибачте, але я не вашу думку, може бути для початківців ? краще внести ясність, по-перше, не ? правда, що все, що стосується ? дизель ? правда, що є карти, які роблять поміняти обсяг, але на edc16 все ? залежно від обертаючого моменту), обмежувач крутного моменту обмежує момент мапу педаль вимагає; попит та пропозиція, то вони переходять в інші карти, щоб перетворитися на кількість? дизельного палива, яке треба вприснути... якщо натиснути "заздалегідь" або "turbo", звичайно, не карти, що вони роблять підвищення дизель... управління обмеженням крутного моменту завжди дуже спрощено, але не ? cos?...додатковий модуль помилкове значення potenziomentro педалі потрібно тільки зробити педаль-й? як очікується, автомобіль виглядає більш? реактивний, але суті це не ce n?..
    звичайно, і' sottointeso, що тиск турбо не виходить з промовою в адмін, але механічно і майже всі дизель, то теоретично ви можете вивчити все, що ви хочете, і змінити, як ви вважаєте за потрібне, виходячи з власних теорій, але на дорозі покладається досвід, що і в тому, що для мене віра,для додаткового модуля, ми всі згодні.

Administrator L'avatar di admin
    Дата Реєстрації
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Повідомлення
    708
    Був під розумів, що не говорив тиску турбо не виходить
    те, що ви говорите, що не виправлена, і поговоримо про дизельних двигунах, де є і насос високого тиску, два датчики, один на насос, що регулятор pres rail, і один на флейті датчик pres rail і форсунки просто все ебу немає фазер нічого, як ви змінюватись пара?
    Просто зменшення або збільшення кількості? дизель
    Спосіб, як це зробити, і, змінюючи різні карти, які містяться в ECU
    Чи не поділяється знання залишається самоціллю.

garret
    Guest
    я стежу з великим інтересом всі розмови, хлопці ? зіткнення між титанами chiptuning

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    на роботу дизельного двигуна, я не думаю, що є сумніви в edc16 засновані всі керування упорскуванням на пару, в edc15 всі покладалися на IQ ? правда, що пара ? пропорційно Iq мова була партія з карти запиту логіку, якщо не помиляюся, має бути запит з модуляцією від lim крутного моменту, далі інформація обробляється, що містить дані для оптимального крутного моменту перетвориться в певну кількість? дизельне паливо, впрыснутое йому час певний тиск...точно так само, вимірюючи тиск упорскування відбувається обробка значення моменту надання ... принаймні, я spempre оформлена cos? .. кожна людина пу? справедливо спростити історію до кінця підраховує кінцевий результат..

Сторінка 5 з 9 PrimaПеред ... 34567 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •