Сторінка 5 з 5 PrimaПеред ... 345
Результати від 41 до 49 49

Обговорення: штамп ezs mercedes w203 cdi

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    329
    Cn комплект вирішити. Якщо ви наполягаєте cn ключ, намагаючись включити запалювання, ви повинні почути esl розблокувати . Якщо nn робить все, що може бути tt. Якщо ти зірка, то ви приходите до висновку, що без проблем.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di raffaell0
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Штутгарт
    Повідомлення
    206
    *alexracing я дякую тобі за пропозицію dell .якщо мені потрібно, ne terr? рахунок.

Зірка не possiedo.Ma якщо не включається, основи діагностики не працює або sbagluo?

Комплект повинен бути?
    Востаннє редагувалось leandro89; 19-03-2014 до 19:09

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    17
    Привіт, я не можу переглядати фотографії в цій темі. У мене w203 і на раз, а ? у передачу, вимкнути запалювання і всі електричні послуги, але залишається в русі. Я чув, що може залежати від EZS поганий, що ви збираєтеся зламати... я Хотів, а потім переглядати фотографії, щоб зрозуміти, якщо фішки збігаються, що і у мене.

Я повинен мати якийсь особливого дозволу, щоб відкрити фотографії або просто реєстрації як користувача?
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 03-02-2015 до 18:08

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    я закликаю тебе читати правила.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    17
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    я закликаю тебе читати правила.
    Зробив (в кінці).

Дякую.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    99
    Якщо під час руху вимиканні запалювання або не працюють фари, і, безумовно, ключ, gi? успіх з клієнтом, який володіє двома ключами, з одним все ок, з іншого ж, недолік.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    17
    Citazione Спочатку Написав alexracing Visualizza Messaggio
    Якщо під час руху вимиканні запалювання або не працюють фари, і, безумовно, ключ, gi? успіх з клієнтом, який володіє двома ключами, з одним все ок, з іншого ж, недолік.
    Привіт Алекс, дякую за відповідь....

Я думав, я теж до речі, чому? коли трапляється проблема, якщо не висунення, не працює більше.

Саме сьогодні вранці вийшов з дому, щоб відправитися на роботу, після приблизно 10 Км, в той час як я був на передачі на низьких обертах, раптом ? відключення системи, всі фари, автомагнітола, клімат-контроль, стекол та ін.. двигун ? був включений, але всі електричні послуги, за винятком стелі, були мертві.

Я зупинився на крок, я вимкнув машину, не виймаючи ключ, і я спробував включити безпосередньо, але ключ не повернув, як було заблоковано... То я витягнув, і, коли я rinfilata, все працювало відмінно.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    17
    Що добре ? що ключ, який я використовую ? нова зроблено в Mercedes на популярних ціною близько 400 євро, між ключ кодування etc.... Avr? 6 місяців життя.... Зараз шукаю рахунок-фактура та її перенесення....

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    17
    Привіт, Алекс, тепер я змінив батареї, до речі образити, чи що ? так само, нова.

Я купив його близько шести місяців тому, чому? у мене загублений оригінал, який я згодом знайшов, але що ? ладу, чому? я зробив видалити з Star. Я хотів би знайти спосіб riprogrammarla.

Тепер тестер? протягом декількох днів, і ми бачимо, що, якщо ? тільки одна проблема батарея (мені надали нову модель тільки з одним акумулятором всередині, а не два, як в оригіналі) або якщо ? просто не коректно.

Але, що ви знаєте цей тип програмісти працюють?

http://it.aliexpress*****/item/Top-20...249550381.html

http://it.aliexpress*****/item/2014-N...770401749.html

Сторінка 5 з 5 PrimaПеред ... 345

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •