Ці автомобілі , з мого досвіду, не мають проблем холодного запуску, і, ймовірно, навіть торкаючись карту не risolveresti якщо б не було проблем! Було б справу до magaridi перевірити, якщо все ок!
Ці автомобілі , з мого досвіду, не мають проблем холодного запуску, і, ймовірно, навіть торкаючись карту не risolveresti якщо б не було проблем! Було б справу до magaridi перевірити, якщо все ок!
Дивіться я роботу в дилерський центр альфа, і від нас на 8 клапанів не доводилося на 2,4 ви для цього я тобі скажу так, що стосується карти, на даний момент я не можу тобі допомогти, що я ще вчуся ancje я тільки можу, я намагаюся, щоб поглянути в будь-якому випадку, і подивимося, чи зможемо ми зробити щось разом
У назві ce писав 8v.
У будь-якому випадку мало що зміниться, проблеми на цих автомобілях, що potrevvero впливати на стартер я стартер, який обертає площину,акумулятор маленький і/або низький пусковий струм,egr, який починає застрягти злегка відкритою,маховик зламаний, і навіть swirl на ці машини відриваються лопатки може принести проблеми! Тепер я не можу подивитися карту, але якщо ce проблему на автомобіль, я сумніваюся, що вирішите, але ви можете senpre спробувати,наскільки я знаю, всі avviamentoa холод варто змастити сумішшю,інформацію слід приймати з обережністю, так як я ніколи не пробував, в межі, поправилася злегка lamappa холодний старт і спробуйте і подивитися, якщо це покращує або погіршує!
привіт maxgen, прости мене, я не читав, хто відкрив дискусію :P
однак ви виявили бруд на матриці?
Зрозумів...
З приводу датчика..був трохи почорнілий і там був якийсь слизом, яка, здавалося, слизу носа..;-)
Я думаю, це залишки, які залишає дизельного палива. Я зняв датчик з ключем від 27. І я залита спрей з продукт сухий для електричних ланцюгів. Тепер машина починається з першого пострілу і він, схоже, навіть краще
ви те, що дизель робить ту слиз, що дивно, як він дожив до їх, може бути, благополучно прибув до форсунок на твоєму місці перевірив би їх і міняв би відразу в фільтр дизельного палива.
Я б, принаймні, погляньте на всі атаки cannetta, де поступає паливо в інжектор, щоб зрозуміти і побачити, якщо він не подав навіть їх цієї гидоти! Потім, якщо машина в порядку і не курить, ви також можете уникнути зняття.