Сторінка 5 з 5 PrimaПеред ... 345
Результати від 41 до 47 47

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Модена (МО)
    Et
    34
    Повідомлення
    120
    ок cinquesturbo зрозумів, я машину я взяв у машину, вже призначено, я не зрозумів про яку помилку це сталося я опиняюся в ситуації, в якій півник десять повідомлення ecu заблокований на читання 30 хвилин, mpps тому id ecu, але потім, коли прийшов час писати він блокує доступ до безпеки і не йде далі і кесс каже мені невірний код безпеки.
    я скачав орі з бази даних alientech, але це просто спалах, то блок управління у bdm не було id ecu навіть від bdm, відкрито тз в alientech надіслали протокол і вдалося зробити повний buckup але ecu не оригінал, якщо я використовую e2p і мікро, що buckup, а потім відновила карту орі з ecm я можу вирішити цю проблему?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Схоже, ти не дуже практично.. і мене збентежило прийшов спеціально за..

пошти файли BDM з імовірною блокуванням файлів і кричи, що ти в готелі..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Модена (МО)
    Et
    34
    Повідомлення
    120
    це не питання практичності, це аномалія дійсно нетиповий для якої я не знаю, як з цим боротися.
    у будь-якому випадку, я файл орі і читання в bdm
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав gick Visualizza Messaggio
    це не питання практичності, це аномалія дійсно нетиповий для якої я не знаю, як з цим боротися.
    у будь-якому випадку, я файл орі і читання в bdm
    Почекай, дай мені зрозуміти, але ти написав якийсь файл в цей автомобіль і з тих пір тебе не роби більше читати і писати?

Мені сумнівно межі запису, що він відчував, сказати, навколо...

Однак це і Файл Орі Для BDM Напиши прямо і бачиш, що відбувається..

Звичайно, відразу видно, що діє як йому доведеться з'ясовувати FAP & РЕЦИРКУЛЯЦІЇ відпрацьованих газів, що у файлі Мод я не можу знайти термін, відповідний..ЦАР включаючи карту..
    Якщо не служить, тобто вичерпані всі Koken запису в eprom.. їх я не можу вам допомогти, не маючи машини під рукою..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Модена (МО)
    Et
    34
    Повідомлення
    120
    машину я читав, я сказав йому, що карту, що у нього не було зроблено дуже добре і що навіть виключення були переглянути, він мені сказав, що хоче збільшення турбо і я сказав йому, щоб змонтувати його, що тоді у нас буде встановлена машина один раз, замовив турбо magigiorato 17-54, приїхав я встановив, я зробив два кодувань, що йому заманеться з vdcl і вона зникла лінію can від автомобіля, я перекодувати всі і з тих пір дав мені проблеми, bdm вдалося скачати buckup з картою, що було всередині, і від bdm, я написав тест, і грі, і перебудувавши його, тому що файл з odb і bdm трохи не вистачає однієї деталі.
    у bdm ебу йде, і я можу зробити те, що я хочу, я завантажив файл з dpf off, egr off і датчик температури 1 off і машина йде не проблеми, я просто хотів відновити, програмування бд як встановити турбо начебто в bdm, мені стає довгою, щоб завжди, демонтує блок управління програми, повернення випробування...
    справа в тому, що діагнози чудово спілкуються з ебу бачать помилки і роблять все, чому замість того, інструментальні засоби, для чіп-тюнінг не роблять id ecu і не спілкуються...
    твій файл я не розумію, що я повинен вирішити, що з моїм я ще не вирішив, проте я намагаюся, і потім оновлю пост.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    мені довелося на своїй Audi A8, ти повинен був тримати машину при включеному запалюванні протягом 30-40 хвилин, найцікавіше в тому, що ця процедура не працював ніколи.
    Я виявив на одному форумі, іноземець, що ви повинні були зробити з дверці водія відкритою. Не повірив, але він працював

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    я забув сказати, що проблема була породжена неправильно вводити коди від Vag

Сторінка 5 з 5 PrimaПеред ... 345

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •