Сторінка 5 з 5 PrimaПеред ... 345
Результати від 41 до 43 43

Обговорення: різання файлів me7.9.10

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Frosione
    Повідомлення
    93
    чому ? краще nn записати бд? інше питання, відкривши його за допомогою titanium на практиці я повинен відрізати parde подарунок в ff в hex, але щоб знати, які байти виключено згідно із ff, що ви ріжете, як ви f??

чому ? краще nn записати бд? інше питання, відкривши його за допомогою titanium на практиці я повинен відрізати parde подарунок в ff в hex, але щоб знати, які байти виключено згідно із ff, що ви ріжете, як ви е
    Востаннє редагувалось leandro89; 13-11-2013 до 02:14

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав Emanu88 Visualizza Messaggio
    чому ? краще nn записати бд? інше питання, відкривши його за допомогою titanium на практиці я повинен відрізати parde подарунок в ff в hex, але щоб знати, які байти виключено згідно із ff, що ви ріжете, як ви f??
    вам необхідно вирізати в hex з адреси 8000 17FFF і видалити цю частину файла за допомогою редактора не писати, бд, тому що зависає, просто
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Frosione
    Повідомлення
    93
    потім просто вставити цю частину вирізати в hex і si pu? переписати спокійно одб правильно? спасибі legendarislave для допомоги

Сторінка 5 з 5 PrimaПеред ... 345

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •