вибачте, хлопці, але я можу знати, якщо хто-то і вдалося перемістити recovery turbo....! я можу і чи намагався поставити опір, але maccina nn йде conpletamente і карту я можу .......машина і grande punto 1.3 75 л. с. 2009 року
вибачте, хлопці, але я можу знати, якщо хто-то і вдалося перемістити recovery turbo....! я можу і чи намагався поставити опір, але maccina nn йде conpletamente і карту я можу .......машина і grande punto 1.3 75 л. с. 2009 року
що не з'? карту turbo я знаю, його обмежувач? повинно бути.
у 70cv не можу знайти його, але 1.3 mjet 75 85 і 90 кінських сил обмежувач тиску турбо ? це:
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
то, і один з lim толку карти 8 біт, які виглядають як обмежувач в 70cv все що там є. а потім і байт ( що, не маючи damos я бачу триває його знайти ) або й карти 16 біт, що, щоб його знайти, треба знати, перетворення .
я-то ідеї, ce l-я, але якщо у мене є машина, як ви йдете, щоб зробити докази??
карти турбо-всі 8 біт, тому пошук повинен зосередитися в цьому напрямку..
ви карти + обмежувачі перебувають у 8-бітну, але у файлі 70cv nn ce карта на 8 біт, що виглядає як обмежувач.
Якщо хтось знає, як піднятися на більш 1480 залізничні... я форсунок на 95cv їх готові...
В реальності? я поклав їх на кілька місяців, але мені здавалося, що від "високого" йшло гірше і гірше...
По мені, будучи зроблені, щоб працювати на 1600 бар не давали максимум на 1480
Тільки випробувальний міг сказати правду
з упевненістю форсунок gp 75 і 90 к.с.) ідентичні, змінюється тільки насос rail, C1P і C1PH
ви праві, я зрозумів, погано мені, в даному випадку, по мені, c'? огляд також флейта і насос, на жаль, ін'єкції ? найгірша частина, де робити гібриди