Сторінка 5 з 5 PrimaПеред ... 345
Результати 41-50 з 50

Обговорення: ecu denso fap

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    що не можете зробити ?

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    ми будемо офтопік..

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    55
    прошу вибачення, я звертався до тебе з двох причин, читаючи пост я залишив обдурити, чому? на початку ви ? р? говорили про те, winols, і, отже, вважаючи, що в обговорення правильно я дозволив собі зробити питання, ми працювали так добре в дискусіях, які були зроблені (of....) звичайно, я поділяю його вибір, але не так? це робить дуже важко ....... дякую, сам не хотів йти офтопік

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав дельфін Visualizza Messaggio
    прошу вибачення, я звертався до тебе з двох причин, читаючи пост я залишив обдурити, чому? на початку ви ? р? говорили про те, winols, і, отже, вважаючи, що в обговорення правильно я дозволив собі зробити питання, ми працювали так добре в дискусіях, які були зроблені (of....) звичайно, я поділяю його вибір, але не так? це робить дуже важко ....... дякую, сам не хотів йти офтопік
    якщо у вас є сумніви, питання і т.д. відкрити пост в розділі winols і починається дискусії і так ciccio або інші можуть відповісти спокійно.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    55
    спасибі msport, прошу вибачення, але я не зрозумів-й? нічого, я намагаюся пояснити різні обговорення, в яких я активно прийняли участь у складанні, до яких я був дуже зацікавлений у вас, щоб вибір зробив offlimits і не змушує мене pi? отримати доступ, то, як мені відкрити мій пост, спробує? знову побачив, що я запрошення зробити це тоді, можливо, я помилився, прошу вибачення sar? робота стрес..... однак, повторюю, дякую, зараз спробую.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    55
    вибачте, знову я тільки що був в розділі, каже мені, вибачте, ви не маєте права там я працюю, не розумію я auiti?

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    ви пробували відкрити нову тему в розділі winols і говорить вам, що у вас privileggi?
    не думаю, у всякому разі, у вас privileggi в зону не потикатися.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    16
    Citazione Спочатку Написав cicciogsr Visualizza Messaggio
    хлопці, як ви думаєте, ви можете? видалити fap з ecu автомобілів, які мають системи denso?...типу mazda ...opel...c'? деякі sw, що робить е? чи ви продовжите з допомогою емулятора?
    я зробив деякі denso встановлюються на Mazda ? все йшло добре.
    Я працюю, щоб вирішити деякі проблеми, dia ccensioni індикатори свічок на denso opel(тип astra h і j); m і на ці провести нічого більше.

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    мене на astra цих проклятих розжарювання дають нудьги завжди ... ne обмін на місяць
    Востаннє редагувалось cicciogsr; 18-10-2012 до 14:02

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    63
    Citazione Спочатку Написав giarras Visualizza Messaggio
    в тиждень приходить piasini, cos? ми взяли на себе зобов'язання, щур, я знайшов власника ? згоден, експериментів. подивимося, чи зможемо ми її, ми колись ще xch? я бачив навколо, що всі ми перебуваємо у відкритому морі.
    Доступні для тестування я файли перевірені, але було б здорово, prvare на sw (ебу) різних

Сторінка 5 з 5 PrimaПеред ... 345

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •