Сторінка 5 з 7 PrimaПеред ... 34567 ОстаннєUltima
Результати 41-50 з 70

Обговорення: Думка карту Ducato

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di bart
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    bart читайте пост n?12 цій дискусії....можливо, ви вже забули....
    http://www.professionalchiptuning.ne...-su-Mpps/page2
    Насправді я пам'ятаю це обговорення, для цього я думаю, що вам треба? повторіть всі зміни, зроблені на карті, зчитується з Півня на цій ознайомитися з MagPro, а потім переписати його з тим же інструментом, з яким я читав.
    Що замість того, що я виявляється дуже дивні відмінності знайдені дві різні програми (WinOls і Titanium)! Це залишає мені трохи спантеличений...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    але і в районі в кінці файлу, різняться між титану і winols??
    чому? якщо ? так, що ? області карта check-sum, який, очевидно, редактори змінюють так, як їх кожен раз...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    Вибачте Манро, я забув citarti останнім повідомлення, але я, відповідаючи тобі...
    Я забув написати вам, крім того, що не ? в кінці кінців, але в центрі, як з адрес, вказаних вище...

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    Насправді я чекав бути невеликі відмінності, читаючи з допомогою різних інструментів, однак, з Титаном я ці невеликі відмінності, які я і очікував і про яких було вже? вже згадувалося у цій дискусії, до якої ти згадав, але з WinOls можна? зверніть увагу, чітко шматок карти (великий)-й?! І не ? невелика область, яка може представляти контрольну суму, але є безліч планів! Очі мені здалися б карти, педалі і багато іншого...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    usa зміна файлу, як золоті, і остання тема, як мода.. прокрутити карту в 2d і ви ricopi карти, моди, які зараз будуть ori..
    У світі божевільних нормальний-це з розуму

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    Спасибі, Кріс! Це саме те, що я роблю, так що я радий, вашого підтвердження!
    Я думаю, що тоді вам треба? поширити зміни і на нові плани, чи не так?

Але те, що будуть обумовлені відмінності в тому ж читати карту і у відкритій з двох різних інструментів?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    я appeno басейн файли.. але файл більш повне, здається, що півник (я думав навпаки).. вони зберігаються у файлі з травень, і відзначте прапорець " файли всього..
    на жаль я на роботі і використовую editor free.. але мені здається, що ви manchano трохи карти..
    У світі божевільних нормальний-це з розуму

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    ОПС! Ви праві! І те, читати з Galletto, що більше? повний!
    З MagPro на цьому ебу не ? можете вибрати варіант "" або "тільки дані". Буде автоматично відключений, так що я думаю, прочитайте все...
    У цей момент, що я роблю? Ризик і пишу карту з Півнику v1? Або я беру карту, ознайомитися з Півник і пишу з MagPro?

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    Ні, ні! Почекайте! Ми робимо плутанини! Я покривав ну і ? що читати з MagPro іп? повне і pi? плани!

Але чому? ця різниця і чому? Титан не показує?

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    Погані новини для мене...
    Сьогодні я перечитав карту з Коня, і з MagPro, але я отримав такий же результат: дві картки різних...

Карти " Ori Ducato.rar

Обидва програмісти, не ? можете вибрати варіант "" або "тільки дані", тому я думаю, що обидва читають всі, навіть якщо не здається, cos?...
    До речі, щоб читати цю EDC16+C39, Galltto працює 4 хв (незважаючи на попередження, яке може тривати більше? години) і MagPro 8 хв...

Хто-небудь має пояснення цих відмінностей?
    Крім того, я був би вдячний, якщо хтось володіє цією карті (Fiat Ducato 2300mjet 120CV HW576 SW111) може опублікувати його, щоб його можна було порівняти з моїм дві версії...
    Дякую за допомогу

Сторінка 5 з 7 PrimaПеред ... 34567 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •