Сторінка 5 з 7 PrimaПеред ... 34567 ОстаннєUltima
Результати 41-50 з 69

Обговорення: Audi TT 225

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    я хочу діяти тільки карту ідея ? у тому, щоб зрозуміти, як зробити карту гроші... я хотів би працювати на turbo з низьким і середнім навантаження, адаптації досягнень в цьому діапазоні, я думаю, що при повному навантаженні залишаю орі ...то для угоди? у benza думав, що я дав вище.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di matech
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Et
    41
    Повідомлення
    353
    зробіть тест на файл в перший пост...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    13
    а я навпаки, віддаю перевагу, може бути, відкласти, але тримати мене вище, з турбо... не позиція, а тому, що я перевірив, що робить його більш..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di matech
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Et
    41
    Повідомлення
    353
    звичайно, ви маєте рацію: максимальна потужність отримаєте більше досягнень!

ви повинні бачити, коли починає нагріватися повітря після пару затяжок, якщо прибутковість залишається оптимальною, з турбо-невеликих, працюючих на сьогоднішній день на турбо бензин!

на автомобілях з турбонаддувом великий, також?, я вважаю, результат-пі? пересувні з людського тиску. також на кілька "Дельта", не стає легко і весело керувати 1,8 бар наддуву без ALS!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    13
    для guidabilit? на машинах esasperate ми згодні (хоча на той момент я постарався максимально, якщо б я міг досягти тих же результатів з меншими змінами, але більш напрямків) що стосується турбо-маленькі проблеми, не ? так температура (з гарним ic вирішити, і часто, на нових машинах, ic більше? щедрі, ніж старі 1.8 Т, які стояли 1 або 2 2litri), але surge line низький... а з тиском, про який я говорив, я ти всередині тихо навіть після неодноразових зусиль...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di frantik3
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    610
    є карти, які якщо ви знаєте, що торкатися йдуть дуже голосно, я їх уявлень зроблені спеціалізовані центри, і одна з останніх була modficata 21 раз, і ми не мали здогадався, я нічого не втратив-й? час, щоб відновити вихідний файл, що зробити крок від машини!!!!!

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    у мене теж віто-файли, зроблені в німеччині, і я повинен сказати, що зачіпають багато диспетчери, що водії не повідомляють логіка цього ecu ? дуже складний хороший мод не йде тільки з карти, драйвера теж, чому? не знаю конверсії....наприклад, хтось із вас? того, що значення реального тиску відповідають значенням в карті turbo?... я намагаюся зрозуміти що-то в пі? на карт ? одне, а в реальності? не ? cos? просто..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di frantik3
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    610
    я зазвичай не використовую ecm і менше його водій!!!!!!!

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    якщо ? це навіть не я ..

НОВАЧОК L'avatar di gfr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення