Сторінка 5 з 15 PrimaПеред ... 34567 ... ОстаннєUltima
Результати 41-50 з 147
    Banned
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    32
    Багато двигуни збираються між 17,5 і 19,5 від oriiginale, залежить від типу забруднення. Заміри будуть зроблені з журналу, а не від карти. крім того, можна знайти відмінності для однієї машини в залежності від частки на ****llo моря, де робиться журнал. Це чому? карту корекції, тиску турбо залежно від атмосферного тиску не слід саме виправлення обмежувач ЦИ в залежності від атмосферного тиску.
    Для двигунів, оброблених максимум по продуктивності на бензин була близько 12:1,допустиме значення для гонок на прискорення в 400 метрах, але ризиковано для перегонів на км з-за EGT, який ви досягнете.
    Для карти традиційних, до 15 є пу? спокійно умови, що ВЗ протягом 8 - 10? ATDC.

Спробуйте вірити, pr

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di bart
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    Спасибі 1000 р chem, нарешті, хтось, що підтверджує мої дані і мої ідеї: як ви scitto точно збігається з висновками, до яких я прийшов, я, тільки, що я ще в змозі перевірити з-за проблем на датчик витрати повітря...
    Єдине, що я міг би перевести ВЗ і ATDC? Хоча я думаю, що вони... Дякую!

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    Citazione Спочатку Написав cicciogsr Visualizza Messaggio
    ... мені всі машини, які курять, як поїзд, не робить мене в генія дизель для старих і, можливо, ми може стояти, але для тих нових я не думаю...
    Я повністю згоден з вами, для цього я хотів би зрозуміти, де ви пу? натисніть на AFR, щоб отримати максимальну продуктивність при відсутності диму...

Citazione Спочатку Написав cicciogsr Visualizza Messaggio
    ... трохи дизельного палива ще навіть не fasato допомагає зменшити або прискорити деякі етапи
    Ви можете пояснити мені, будь ласка, що ви хочете сказати? Дякую

Banned
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    32
    Є абревіатури, відповідно, end of injection та after top dead center

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    Citazione Спочатку Написав dott.chem Visualizza Messaggio
    Є абревіатури, відповідно, end of injection та after top dead center
    Спасибі 1000: дуже ніжний!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    то p? дизель в-й? що не може бути compelatamente окислюється допомагає спочатку до завантажити газ пі? velocememte і допомагає збільшити швидкість? спуск поршня ? як якщо б всі сили в pi? що супроводжує його у розкривному списку в стадії розширення в залежності того, що вихлопні гази будуть мати щільність? більше нас? відповідно допомагає turbo до тиску равлики ... все, що є? до певної межі, fumosit? чому? проти ви, то мати egt високих, які можуть пошкодити колектори turbo etc.. для мене, потрібен компроміс ... jtd 100 ? відрізняється від 105-за турбо..я б перший журнал орі, щоб побачити, скільки впорскує effettivamene, скільки повітря вимір etc.., то adrei зіткнутися значення в карті, і потім, я б постаралася змінити його помірною в afr значень висловлювань в попередніх постах...

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    Спасибі cicciogsr: дуже ясно і точно!

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    багато раз, можливо, я не можу змусити себе зрозуміти ... на jtd 105 80 мм^3 димів впевнений, чому? якщо не змінити turbo механічно не можете мати витрата повітря, яка перевищує 1000 мг...на jtd 100, може бути, вдається варіювати тиск від карту курите менше... потім відразу обох двигунів, за перевищенні 3000 оборотів в хвилину, мають зниження фізіологічної потужності..

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    єдине обмеження-iq і те, як стійкість до термічних і механічних впливів даного двигуна.....
    не сперечатися ні з ким, але я читав повідомлення, що вони "даремно" досить p? слів, щоб сказати те, що я виклав у реченні вище autoriiportata...і це не ? щоб зробити в гонці, хто з'? л? довше, але тільки для "віддавати кесарю те, що ? цезар"
    здається, evidententeches збільшує iq знижує afr, і єдиний межа, і вище більш,я б сказав,як хоче ризикувати...звичайно, як смерть? що tractor puller дизель з 12:1 afr буде тільки на мотоциклі.....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    якщо не потрібно було витрачати слова.. ми могли зупинити, перш ніж..

Сторінка 5 з 15 PrimaПеред ... 34567 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •