Сторінка 5 з 5 PrimaПеред ... 345
Результати 41-48 48

Обговорення: T-Max

Перегляду "Гібрид"

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    хлопці, давайте забудемо цю кнопку, бо авро " провели щось на зразок 2000€ на мій тіммі ін'єкції, і тепер я не стимулює більше, тому я хочу пройти з турбо і тоді ви volaaaaaaa.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    118
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    хлопці, давайте забудемо цю кнопку, бо у мене " провели щось на зразок 2000? на мій тіммі ін'єкцій, і тепер я не стимулює більше, тому я хочу передати це з турбо і тоді ви volaaaaaaa.

Що ви хочете зробити, наприклад, відео на youtube? turbo з 70cv якщо все правильно пам'ятаю?? ... Nn слюди mettertelo x капелюх???
    Крім battutte, що турбіна може зібрати і до якої потужності і, особливо, яка пара може затримати весь моноблок??

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав Cristiano75 Visualizza Messaggio
    Що ви хочете зробити, наприклад, відео на youtube? turbo з 70cv якщо все правильно пам'ятаю?? ... Nn слюди mettertelo x капелюх???
    Крім battutte, що турбіна може зібрати і до якої потужності і, особливо, яка пара може затримати весь моноблок??
    тип відео youtube tmax помаранчевий це в двох кроках від мене, і я хотів би, щоб його саме так, але тільки для sodisfazione персонал, мене не цікавлять гонки або різні речі, вважає, що у мене 330d e90 й км я декілька мені подобається, тільки кінь швидше, але навіть не великі водія, але і той що на tmax помаранчевий просить 5000€' перебільшені замість цього комплект коштує 3200 євро, але, як я сказав, я не можу встановити на мій, тому що розроблений новий tmax 530cc,за його турбо я міг би зробити в майстерні, слюда приймає вченим, але, як я вже написав, проблема виникає на електроніку, що замість тих, хто має вже певний досвід в цій області вирішує відразу.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    118
    X монтувати турбіни nn обслуговує 1 працівник ок, але мені цікаво знати, що турбіна підключається і що prex налаштований x змусити її працювати. Управління проводиться механічно або за допомогою додаткового модуля? ? можна використовувати ecu оригінальний, звичайно, перепризначений у відповідності з новими вимогами механіки, або ви могли б поставити блок управління додаткового типу power commander?
    Форсунки, распредвал, поршні, шатуни, корпус дросельної заслінки... змінюються або залишаються ті, орі...?

НОВАЧОК L'avatar di -DaViDe-
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    31
    X монтувати турбіни nn обслуговує 1 працівник ок, але мені цікаво знати, що турбіна підключається і що prex налаштований x змусити її працювати. Управління проводиться механічно або за допомогою додаткового модуля? ? можна використовувати ecu оригінальний, звичайно, перепризначений у відповідності з новими вимогами механіки, або ви могли б поставити блок управління додаткового типу power commander?
    Форсунки, распредвал, поршні, шатуни, корпус дросельної заслінки... змінюються або залишаються ті, орі...?
    Дається блок управління додаткового gi? тлярата і antituning..справедливо, хто робить цей комплект повинен захистити себе від всім відомо, що після цього спробуйте запустити руку можливо, роблячи шкоду, а потім addossandogli будь-які зобов'язання,

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    деякі керують турбіною краще або набагато дві ці блоки управління від себе mensionate але знову ж таки не так просто, тому або ви йдете на випробування або ви проводите двічі,60cv комплект на продаж для tmax 530 з 0,45 бар тиску, і все, оригінал, тобто,голова,распредвал,група дросельної заслінки,глушник і зміна відносин залежить від того, що ви хочете зробити, тому що, як я вже сказав, з тими, орі не перевищує 198kmh фактичні,тому, якщо ви вважаєте, що потім він додає глушник,зміни адекватні і група дроселя потужність і дозування збільшується,тиск турбо може приїхати спокійно, навіть до 0,8 - 0,9 бар з збільшення потужності жахливе, ніж 60cv початкові, але не тільки продавець комплекту добре подумайте, поставити якусь antinuning в блок управління, який в комплекті, щоб управляти turbo, відправивши негайно в recoveri мотоцикл, якщо ви спробуєте підняти його вручну, але тоді ви повинні вжити заходів, навіть в ****llo камери і блоку циліндрів від spompare.

Сторінка 5 з 5 PrimaПеред ... 345

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •