спасибі манро!!
на практиці підключення виступ у звичайне edc15p на iniezzione parzializzato тобто обмежувач), я вважаю, оборотів двигуна, навантаження, і в результаті цифри в таблиці, що б дизельне паливо впорскується??наприклад, я до 3500rpm 100load і в табличній 4265, що, однак,' по-твоєму??дизель 42.65 мг??давайте подивимося, якщо та чи справедливо це міркування:якщо я їду, наприклад, збільшити карту педаль екю відповідно до її маркетингової стратегії піде на підвищення дизель, чи не так?але тільки дизель? або навіть обмежувач) тиску турбо?? ми, що ecu мені підходить дизельне паливо в залежності прирощення, які я дав на карту педаль,зараз збільшилася тільки кількість дизельне паливо AFR і' змінилося на даний момент andro' адаптувати тиск турбо aumentado стисненого повітря в tot n?обертів і в той же час я їду на адаптацію обмежувач диму,але ecm як думає!!??їх я знаходжу оборотів і навантаження, якщо повітря всмоктується, я не можу це змінити, ці цифри, або тиск турбо або дизель!!??або збільшувати ці цифри, будь ласка, повідомте ecu прирощення, що ви зробили???щоб виправити lAFR???і трохи плетений, як мій розум у цей момент, ахаха, я сподіваюся, ви розумієте,....