Сторінка 5 з 9 PrimaПеред ... 34567 ... ОстаннєUltima
Результати 41-50 з 89
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    бравіссімо alfetta!!у вас по центру в повному міркування, якщо lim диму кричи ти, наприклад, співвідношення afr 17:1 між повітрям і дизель можна змінити двома способами, я аббасі спускаючись з AFR або ви можете змінити значення комп'ютерної осі, щоб відповідати як встановлено в ecu...
    спасибі манро!!
    на практиці підключення виступ у звичайне edc15p на iniezzione parzializzato тобто обмежувач), я вважаю, оборотів двигуна, навантаження, і в результаті цифри в таблиці, що б дизельне паливо впорскується??наприклад, я до 3500rpm 100load і в табличній 4265, що, однак,' по-твоєму??дизель 42.65 мг??давайте подивимося, якщо та чи справедливо це міркування:якщо я їду, наприклад, збільшити карту педаль екю відповідно до її маркетингової стратегії піде на підвищення дизель, чи не так?але тільки дизель? або навіть обмежувач) тиску турбо?? ми, що ecu мені підходить дизельне паливо в залежності прирощення, які я дав на карту педаль,зараз збільшилася тільки кількість дизельне паливо AFR і' змінилося на даний момент andro' адаптувати тиск турбо aumentado стисненого повітря в tot n?обертів і в той же час я їду на адаптацію обмежувач диму,але ecm як думає!!??їх я знаходжу оборотів і навантаження, якщо повітря всмоктується, я не можу це змінити, ці цифри, або тиск турбо або дизель!!??або збільшувати ці цифри, будь ласка, повідомте ecu прирощення, що ви зробили???щоб виправити lAFR???і трохи плетений, як мій розум у цей момент, ахаха, я сподіваюся, ви розумієте,....

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    ви читали посилання tread опубліковано?
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    ні, манро!яка посилання???

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    пост № 40
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    ок ок спасибі манро і magi1984, я зробив так!!я даю йому відразу подивимося!!!!!...

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    я видалив ваш відповідь, що ви до мене ти навіть видалив, але, проте, я можу читати,я сподіваюся, що ви її видалили, тому що ви зрозуміли, що ви написали неправильні речі, і щиро сподіваюся, що не доведеться більше побачити речі, як написано,мені здається, що форум в своєму маленькому ви будьте, однак, даючи плоди, але нічого, і, у зв'язку ricordalo,хто хоче брати участь добре, і він повинен зробити це в повній мірі тим, хто не йде, не пише і просто нічого речі в мета',для інших тут обмінюються думками, а не є викладачі, які викладають онлайн.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    msport але ти просто перевіряє мене?? ти мене з дихання на шиї, за те, що не повинен був робити?? щиро ваш пост питання, його видалили, тому що не відображає мій спосіб бути...якщо я допоміг вам до цих пір будемо продовжувати? робити, якщо riterr? слід...потім, якщо я якимось чином я був неправий, візьми заходи...я завжди говорив, у мене немає проблем..на відміну від інших, які, однак, мають великі труднощі з точки зору, що ти знаєш, ну я думаю....тому? бо не від дочірньої компанії також служити інші??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    тоді хлопці посилання розміщена манро і це було дуже корисно зрозуміти ці благословенні обмежувачі диму,потім обмежувач диму ок,тиск турбо ок,карту педаль ок, поки тут ми аванси li стрибок прямо зараз, щоб укласти мене залишаються ці три обмежувачі крутного моменту,як ми розмірковуємо?здається, всі три однакові,з одного місця екрану..спасибі
    File Allegati Файл Вкладення

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    один мій...ecm і карти фактичного файл ecu, як диявол ? свята вода...не s? якщо я поясню....
    на підставі того, що ви дізналися, тепер прошу вас:на лім диму=уприскування parzializzato як? називається ecm (murt, щоб alientech)і про те, як sw te lo f? побачити ? на основі того, що ви дізналися(дуже сподіваюся ще в цей момент) як тачка?...якщо я правильно відповісти....клянуся, що я експлантат яєчка і l? confeziono, як священну реліквію, як жертва Богу швидкість?....
    Востаннє редагувалось манро; 06-12-2012 в 01:10

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    один мій...ecm і карти фактичного файл ecu, як диявол ? свята вода...не s? якщо я поясню....
    на підставі того, що ви дізналися, тепер прошу вас:на лім диму=уприскування parzializzato як? називається ecm (murt, щоб alientech)і про те, як sw te lo f? побачити ? на основі того, що ви дізналися(дуже сподіваюся ще в цей момент) як тачка?...якщо я правильно відповісти....клянуся, що я експлантат яєчка і l? confeziono, як священну реліквію, як жертва Богу швидкість?....
    Я клянуся, що це було життя, яку не плакав від сміху!!
    ви сильні, манро!!!

Сторінка 5 з 9 PrimaПеред ... 34567 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •