Ще, що Км завжди запитувати, як і " комбіновані муфти!!!
Ще, що Км завжди запитувати, як і " комбіновані муфти!!!
А про це, ви маєте рацію, і я вам скажу' більше! Краще, ніж раніше, а з-за check-up універсальний, перевіряючи, чи є помилки в ебу!!!!
І це-те, чому? я діагноз в цілому! Е-е-е!
Краще так!!! Загорнутий, але не всі, люди з виправданням, карта починає виходити проблеми автомобіля, і, можливо, тому покласти провину на тих, хто зробив карту!!!!
у цьому випадку я б сказав оригінальна карта, я гроші і гарний vfc
мені ? sucesso, що клієнт подзвонив мені після 6 місяців, чому? він був дуже лампочки, і вважала, що виною відображення,ще через рік він залишив машину в мінус 20 градусів, і, коли він приводить у рух ? горить на вулиці після 300 метрів.(після того, як ви ? зрозумів, що не поставив дизельне паливо зимове)
поки такі речі трапляються там ви покладете його на сміх... приємно буде, коли вам повертаються і кажуть вам, що ви ? маршрут турбіна з-за карту! :=)
На жаль, люди будуть грати на цьому!!! кулька, дизель!!! Я таких абсурдних речей, я раджу завжди мати клієнтів в doc!!! Впевнений, що хтось тікає!!!!
мені один друг сказав мені, що зламався турбіни після того, як я зробив defap на 159,оскільки мені йому навіть перепризначення, але у мене не було часу, і, отже, не я я б ще додав він вважав також rimappatamolto дружно я і послав тебе, як завжди зрадять!!