Стр. 5 з 8 PrimaПеред ... 34567 ... ОстаннєUltima
Результати 41-50 з 74
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jan 2017
    Повідомлення
    89
    в очікуванні тб у мене з'явилося кілька запитань.
    1. для того, щоб читати і писати дані з китайського клону, я побачив, що поставляється спеціальне програмне забезпечення (new serial ); існує інше, що я міг би використовувати, або від вас запропонував, щоб читати/писати?
    2. якщо засіб ECU з код устаткування (0 281 001 955), але з різним програмним забезпеченням, я можу вкласти в нього програмне забезпечення? Грубо кажучи, я б "виправити і грати" з іншого ебу, перш ніж ризикувати зіпсувати мою. Я можу просто відключити мій і cones інший?
    Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав vince59 Visualizza Messaggio
    в очікуванні тб у мене з'явилося кілька запитань.
    1. для того, щоб читати і писати дані з китайського клону, я побачив, що поставляється спеціальне програмне забезпечення (new serial ); існує інше, що я міг би використовувати, або від вас запропонував, щоб читати/писати?
    2. якщо засіб ECU з код устаткування (0 281 001 955), але з різним програмним забезпеченням, я можу вкласти в нього програмне забезпечення? Грубо кажучи, я б "виправити і грати" з іншого ебу, перш ніж ризикувати зіпсувати мою. Я можу просто відключити мій і cones інший?
    Дякую
    Ні, потрібно спочатку прочитати інший scodificarla і переписати. Але, може бути, edc15, потрібно відкрити, отпаять читати з рідера, пам'яті і т. д...і т. д... бардак коротше, але чекає хтось більш досвідчений в scodifiche, також може бути, що підсумок можна зробити на flash

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jan 2017
    Повідомлення
    89
    Я думаю, що ти правий. Я й забула, що відображення-це тільки частина всього коду в ECU. Так що стрілянина тільки відображення avreisicuramente проблем. Постараюся виправити становище в моєму ж моделі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jan 2017
    Повідомлення
    89
    ..я забув. Я бачив, що, EDC15, у мене є кілька версій з останньої букви різні. Істотні відмінності? Мені діагноз просто означає, EDC15.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    ..я забув. Я бачив, що, EDC15, у мене є кілька версій з останньої букви різні. Істотні відмінності? Мені діагноз просто означає, EDC15.
    Звичайно edc15-це сімейство ecu. На горі синай, fiat, wv, Opel, renault і т. д. і т. д. є серія p і c з різними номерами. Кожен все одно різні і не сумісні один з одним

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jan 2017
    Повідомлення
    89
    Дякую, так моя, що з ФЕС розглядається як EDC15 і просто повинні розглянути, можливо, або я повинен одержати щось інше?

Banned
    Дата Реєстрації
    Січень 2016
    Повідомлення
    99
    Дякую, так моя, що з ФЕС розглядається як EDC15 і просто повинні розглянути, можливо, або я повинен одержати щось інше?
    програміст каже, що версія програмного забезпечення ебу

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jan 2017
    Повідомлення
    89
    Citazione Спочатку Написав dragusdrake Visualizza Messaggio
    програміст каже, що версія програмного забезпечення ебу
    Мене трохи ошелешив, так як з екрану ФЕС виходить наступне, для якої, по мені, версія програми, вже ідентифікованої я мав на увазі лист, який слід моделі ECU як EDC15 Х....я не Х так, що ECU?
    fes.jpg

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jan 2017
    Повідомлення
    89
    fes.jpg

фото

Banned
    Дата Реєстрації
    Січень 2016
    Повідомлення
    99
    Повинно бути Edc15c2 або c7 , c7, можливо, збирає тільки 85 к. с., в той час як c2 оснащений на 80 л. с.

Стр. 5 з 8 PrimaПеред ... 34567 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •