Сторінка 5 з 6 PrimaПеред ... 3456 ОстаннєUltima
Результати 41-50 з 60

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    На даний момент рада, ви звернутися на professionalchiptuning та доставка кур'єром та протягом двох-трьох днів ти ecu, бажаючи навіть з картою в Doc або якийсь учасник форуму поруч з вами.. де ви знаходитесь?
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    119
    я Ровіго

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    119
    спасибі за пропозицію.
    Тепер ECU є людина, яка вже має завтра зробити у вас без e2p.
    потім, як я вже говорив, я спробую писати з Kess в школі (зелений провід пін-48 K-line).
    подивимося, що буде завтра, чи, в будь-якому випадку, як тільки у мене ЕБУ в руки, місце, результат спроби перезапису файлів .в

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    119
    Панове... на жаль, навіть з eeprom розборки з ecu нічого не зроблено.

по всій імовірності, не йде в bootmode, або принаймні скільки я читав на форумі, якщо б це було в boot mode програма Kess, не повинен просити включити/вимкнути запалювання.

інші спроби були виміряти напругу на K-line, щоб встановити, чи були зміни, які можуть вказувати на зв'язок (і є), розбирання і кесс, очистіть контакти внутрішньої пам'яті, прочитав-пам'ять, на якій вони фактично збережено всі журнали випробувань з помилкою "дзвінок-будильник" фінал (на читання і запис, що recovery).
    запускаю гру-програми Ksuite 2.23 і намагався з 2.08..

нічого не зроблено

я читав тут, що зміни в діод, але мій kess, це версії з fw 4.036 і в будь-якому випадку те, що ми зробили читання і лист перший раз, коли мені роблять виключено, що проблема якось вирішується з діод

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    119
    Єдине, що я не намагався це зробити письмово частково і не в повному обсязі,... мало б сенс?

(файл-це повний для всього)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    з пам'яттю розібрали, напишіть в bdm і вирішити проблеми.. від послідовного робиш мало і нічого не знає..
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав tranky Visualizza Messaggio
    з пам'яттю розібрали, напишіть в bdm і вирішити проблеми.. від послідовного робиш мало і нічого не знає..
    tranky хлопець вже й заплутався, і руки трусяться.. і EDC15C7 не порт BDM
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    tranky хлопець вже й заплутався, і руки трусяться.. і EDC15C7 не порт BDM
    ахахахах.. перепрошую.. я newbe роботи в школі і помиляюся часто nomenclature (bdm-терморегулятори-boot).. вибачте..
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    правильно не порт bdm, в будь-якому випадку без e2prom, якщо колег-позитивні , негативні, і k-line, до школи треба читати спокійно, не покласти його в човен.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    119
    ок, спасибі всім... подивимося, чи буде від цієї катастрофи, які я зробив, принаймні, я отримую щось, в курсі...

послідовний=бд
    туристичне=терморегулятори з позитивними і негативними різні pin-код блоку управління
    boot= прошити з перемичкою в потрібному місці, надрукований (в потрібний час), щоб обійти захист
    bdm= блок управління працює ( і, можливо, встановлена якимось чином ) помістіть щипці на контакти (не на всіх ECU), спеціально відповідають за цю функцію, що знаходяться в якомусь, де на друкованій платі

читання безпосередньо з чіпа зняли з картки і встановлений на програміста

відмінний, дізнатися це мені коштувало близько 130 євро ((

новини: після того, як я сказав, ні в якому разі мені вдалося спілкуватися з спалахи (навіть з e2p зняла), я дав ecu програміст, експерт в області, які я запропонував за ціною прийнятно, враховуючи ситуацію, сказавши, що віддасть його, навіть з egr off.

він дзвонить і каже мені ПОГАНІ НОВИНИ, я думав, e2p зіпсовані, а мені каже ECU В КОРОТКИЙ!!!

він каже мені, що в школі бачить поглинання завжди високий (приблизно те ж значення, коли він перебуває у зв'язку, запису або зчитування) тільки підключення до джерела живлення, тобто коли поглинання має бути низьким, порядку 0,02 (поправте мене, якщо я сказав, що неправильне значення, що щось все одно).

я не знаю пояснити, як це сталося, за його словами, якщо інструмент, який у мене є недоліки, можливо, викликало це також серійний. я був переконаний, що максимальний ризик від послідовного порту буде заблокований...

очевидно, що першою думкою було, суди, створені в школі з терморегулятори неправильно, але я був обережний...
    обережний я був, а поставити в boot mode в ecu працює, при з'єднанні на масу pin, 24 flash; так що я пішов прямо в маси тільки після того, не отримав результати, підклавши перший резистор 10 і після того, також з 1.

....ну... це буде звичайний невдаха, який ми бачимо, дуже добре!

що б ні трапилося, як на мене, це сталося від послідовного наприкінці першого запису, тому що поведінка ecu, то це завжди було те ж саме: не вдається встановити зв'язок і, якщо підключений до автомобіля, після 6/7 секунд робоча температура до 130 і червоний індикатор води горить, і, відразу, завжди горить лампочка code і дизайн миготливий жовтий інжектора (останнього я ніколи не говорив, тому що думав, що нормально з авто не горить і код включений)

я припустив, що дати я поглинання може бути файл пошкоджений флеш, але він відкидає, каже мені, що він перевірив flash з кліщами... ... ...

ну в будь-якому разі тепер вже занадто багато часу стоїть машина зупиняється, я змушений витрачати гроші на знесення пам'ятників, не міг чекати доставку, навіть якщо мені це буде коштувати, звичайно, менше.

завтра я повинен забрати ecu "нова" від людини, який мені повинен e2p днів тому, і що ми замінимо його на цій ecu тут..

ви, гарною новиною є те, що e2p не зіпсовані.

Завтра, кажу вам, якщо я поклав його в рух або, якщо я вкрасти!

Сторінка 5 з 6 PrimaПеред ... 3456 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •