Привіт, хлопці, я намагаюся спробувати інший підхід, на мій 1900mjet, намагаючись використовувати логіку карту повідомлено. З точки зору логіки, застосовуючи цей метод на час вприскування у мене є перевага, насправді зрозуміти, скільки я, вклавши, без обману часів. У тій же промові, turbo, який я можу настроїти так, щоб тиск правильно, не зробити його занадто високо, вводячи pi? дизель. Але для управління rail, і що користі, що б керувати ним так, як повідомлено? gi? 60\70 мм3 значення є ті, максимальні. У цьому випадку інформувати карту ? марно. Якщо я кажу, товариші, не linciatemi :-)
Питання, сил банально.. але що ви маєте на увазі під "логіка карту повідомлено"...?
Практично з мапу повідомлено в ECU точно знає, що ци ін'єкційних. З карти не поінформований про те, ебу думає, надати певну кількість? на дизельне паливо, але в реальності? в iq ? інший
Вибачте, нажаль, але я все одно не розумію.
Як зробити ECU відомо чи ні?
ДЖАННІ
Тоді.... Не ? просто пояснити словами.. Якщо ти збільште час упорскування з класичним підходом, наприклад, карту не ? проінформований про те,... Якщо ви мені скомпілювати таблиці уприскування turbo різні обмежувачі iq на стільки, скільки ви хочете, щоб надати блоку ми говоримо про карті проінформований про те,
Практично кажучи, для мого ебу edc16c39, в управлінні, час вприскування у мене значення індексів x і y в таблиці, які вважають, оборотів і мм3 дизельного палива. Крім обертання на іншій осі має значення аж до 70mm3, інформуючи карту, перейти в зміну індексів, таких, щоб значення вище (що я знаю 80mm3 і 100mm3) і, відповідно, в таблиці відповідати обсягом замітки правильні значення цих штук? iq. Практично, якщо я вимагаю, щоб надати 80mm3 але таблиця часів inj ? щодо 70mm3 екю повинні використати ці дні, тому inietter? у будь-якому випадку 70. Потім ви можете або обдурити карту, збільшуючи час inj для 70mm3 або створити терміни, необхідні для 80mm3.
Я сподіваюся, що ви не сказали що-то з помилками і pi? ясно, можете.
Ок! потім в карту Проінформований про те, що б ви, наприклад, змінити таблицю і відповідних break point... чи не так?