Стр. 46-55 PrimaПеред ... 364445464748 ... ОстаннєUltima
Результати з 451 по 460 з 541

Обговорення: EDC16C - давайте вчитися!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Citazione Спочатку Написав asdone Visualizza Messaggio
    Для досягнення ви могли б спробувати обчислити, скільки вони тривають у градусах для цього режиму з кроком в карту час, не ? негайно, чому? ми повинні пройти карту rail, щоб перехрестя на карті, в залежності від оборотів, для? це може бути відправною точкою розумним, щоб уникнути кілька спроб
    Є 2 сторінки, що ми говоримо, що ви робите, cos? насправді

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Я вважаю, що єдиний спосіб, це саме те, чому? ми повинні використовувати логіку, ecu-based, щоб зрозуміти ecu, як йому здається, проблема завжди ковдру короткий, то ще заздалегідь я менше котушка turbo, але я більше крутного моменту і більше шум двигуна більше nox (який нас не цікавить), отже, після перевірки досягнення, щоб отримати відчутний приріст є toccher? огляд також логіка vgt і прийняти компроміс шум, крім того, треба додати, що очікуючи двигуна буде більш менш гостре кругле скажімо....мови не повинні в карту обдурив, чому? l уприскування duradi більше, але ecu не знає, і, отже, для rripristinare нормальних умовах ми змушені передбачати (spanne, бо ми ніколи не фактичного розрахунку) і потрібно враховувати, що лямбда в цей момент, де ми змінюємо наші tinj йти? також досить багато. ...просто великий??
    Потужність і нічого без контролю

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Citazione Спочатку Написав jovandj Visualizza Messaggio
    Я вважаю, що єдиний спосіб, це саме те, чому? ми повинні використовувати логіку, ecu-based, щоб зрозуміти ecu, як йому здається, проблема завжди ковдру короткий, то ще заздалегідь я менше котушка turbo, але я більше крутного моменту і більше шум двигуна більше nox (який нас не цікавить), отже, після перевірки досягнення, щоб отримати відчутний приріст є toccher? огляд також логіка vgt і прийняти компроміс шум, крім того, треба додати, що очікуючи двигуна буде більш менш гостре кругле скажімо....мови не повинні в карту обдурив, чому? l уприскування duradi більше, але ecu не знає, і, отже, для rripristinare нормальних умовах ми змушені передбачати (spanne, бо ми ніколи не фактичного розрахунку) і потрібно враховувати, що лямбда в цей момент, де ми змінюємо наші tinj йти? також досить багато. ...просто великий??
    Хто ? великий?
    Я, звичайно, немає, ? півтора року, що mappo. Я, щоб били багато, і я дізнався? дуже багато.
    У будь-якому випадку ваші міркування ? правильно. Я ніколи не ставив танцювати на vgt, чому? я хотів, щоб ми приїхали.
    Очікуючи котушку turbo зменшується, але пу? бути відновлений саме з карти vgt.
    Я особисто навколо дуже мало тиску турбо, коли я дроту газ (я навіть турбо більша в два рази більше оригіналу), але машина ? тим не менш, дуже реактивний. Бажаючи, щоб завантажити turbo тільки все вже? ви пу? нехай трохи наперед, з самих уприскування, типу на 2.0 mjet на низьких обертах заздалегідь, від "високого" з невеликим/media уприскування опускається, коли ми просимо більш дизель. Хоча, можливо, в оригіналі не дивитеся? ніколи ці значення уприскування при дуже низьких обертах до 2000rpm.. пу? також зробити так, як ти зробив, мені здається (хоча для мене ти перебільшив, з невеликим iq).
    Мова лямбда ? просто, pi? знизьте і pi? паліть, звичайно ? pi? реактивний?. З картою обдурили? afr встановлено не буде? правильно, тому ми повинні підрахувати, скільки насправді ми вводимо і calcolarci лямбда для ін'єкцій реальної дати, терміни розтягнуті. Це-те, чому? багато mappatori, які роблять карти обманюються залишають лямбда оригінал або не гірше піднімаються.
    Я логіку карту обдурив на час не використовувати і не зробити?, чому? не sar? ніколи не приміщенням, як повідомлено, на мій погляд.
    З мапу повідомлено, крім того, якщо заздалегідь і все інше ? добре, ви можете також оцінити досить точно, до потужності, що отримується як пара, що, як резюме, gi? перевірено на 3 автомобілях, з яких 1,9 over 200 кінських сил, 1.3 90 л. с. і ще один 1.9 тільки з картку і розвантаження. Останній повинен був зробити, 175 л. с. приблизно, зробив 170 rullata з 29 градусів зовні.
    Те ж саме стосується мого, він повинен був зробити, 310, приблизно, зробив 297 з 28 градусів.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав jacktheripper2 Visualizza Messaggio
    На шосе до 120 стаціонарних і роблю-3.5 л/100км, приблизно.. мені не здається так погано.
    потім щиро на великий момент, на якому я роблю пі? доказів не bado дуже на витрату палива.
    Я читаю і намагаюся дізнатися, розрахунки аванси, але я хотів би запитати, бачив, як ти витягнув танцювати 3,5 л/100 км я припускаю, ліжка на BC, якщо це читання, коли ви йдете в moddare різні карти, виявляється, бути справжнім. Я не думаю, бачили, що з допомогою додаткових модулів або відображення, який я перевірив на тих же успіхів, на ті ж дороги відмінності 6-7 км /літр (завжди на BC). Не зіткнулися, а потім в насос дизельного палива....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    Я читаю і намагаюся дізнатися, розрахунки аванси, але я хотів би запитати, бачив, як ти витягнув танцювати 3,5 л/100 км я припускаю, ліжка на BC, якщо це читання, коли ви йдете в moddare різні карти, виявляється, бути справжнім. Я не думаю, бачили, що з допомогою додаткових модулів або відображення, який я перевірив на тих же успіхів, на ті ж дороги відмінності 6-7 км /літр (завжди на BC). Не зіткнулися, а потім в насос дизельного палива....
    Якщо карту ? вироблено у відповідності з логікою ecu не бачу причин, чому ці дані, виявлені в цкл не повинні бути виправлені...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di angelolsp
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    Якщо повідомте ебу, оновивши break і регулювання, якщо обман очевидний, що немає
    Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав angelolsp Visualizza Messaggio
    Якщо повідомте ебу, оновивши break і регулювання, якщо обман очевидний, що немає
    ...того, OT ....? як я і думав, навіть я. Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    Якщо карту ? вироблено у відповідності з логікою ecu не бачу причин, чому ці дані, виявлені в цкл не повинні бути виправлені...
    ти мене бити.
    Точно, якщо ecu ? повідомлено, немає жодних проблем і cdb ? правильно.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    259
    Citazione Спочатку Написав mariodarkblue Visualizza Messaggio
    ....так як я добрий, я покажу вам, як заблокувати swirl відкритими...1e7a88 стругає усе 0
    Вибачте, l втручання
    Що б swirl?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    193
    Метелик :-)

Стр. 46-55 PrimaПеред ... 364445464748 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді