від того небагато, що я знаю, що будь-який автомобіль, який має cut off як стратегія має від'ємні значення карти педаль
від того небагато, що я знаю, що будь-який автомобіль, який має cut off як стратегія має від'ємні значення карти педаль
Все 1,3 mjet мають частину педалі в мінус, мені здається...Принаймні ті, на яких я працював, мають inizale в мінус.
особисто я в цій області не змінити...
I advise you to try, a customer, for example, was changed fast, and complained that the car he had accelerated, increasing the negative values (-12 --> -15, for example), the effect is not desired ? disappeared.
Obvious ? that does not contribute to the performance, but only to improve the behavior in release phase...
Я зробив кілька тестів, також залежить від того, наскільки збільшується... різниця помітна, якщо ви в процентах або фіксованою.
доброго ранку і карту ori моєї машини,я шукав на форумі і не було, отже, розміщена сподіваюся, я не помилився,і це великий крок, 90 л. с. хтось з damos мені може дати manoa знайти всі карти з будь-яких значень перетворення? з драйвер ecm лише кілька карт eltre я знайшов дякую за цей пост,але я хотів би знати, якщо є ще на свою карту, відрізняється від звичайних.
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 30-03-2014 до 20:21
1? я не думаю, що обговорення точного місця, де перегляньте файл вашої машини, бачив, що тут ви вивчаєте, загалом 1.3 mjet якщо читати весь пост, хочу карти
2? вихідний файл, який ви публікуєте, повинно бути, вже є, якщо не потрібно для снд? наступного разу, коли в базу даних марку і модель названа як слід, а потім вставити посилання, де ти виклав на обговорення, в питанні,низькою продовження
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Значення neghatini служать її повернутися daigli високих оборотах на низьких так швидко, щоб сприяти decellerazione
тому, коли ви наручників, і машина, як правило, підштовхнути на хвилину, навіть з газ закрите залежить від цих від'ємних значень?
or ? due to the injection times that are too long? c'? who says so'
Dariuccio проблема, яка залишається швидке в cecellerazione і дав більше компонентів.....перш ніж mappassi вас це робив я коли-небудь мав замінити набагато блок управління для триак....