Всім привіт, я новачок у мене lancia y multijet 70cv з двигуна 95cv і турбіни delta 1.6 120 л. с., форсунки, змішані я читав всі обговорення, і пробував все, що ви обговорювали один від початку до кінця, починаючи з педалі dell проводці акселератора зіставлений все тому.....на перший погляд, обманює відчуття таке, що це все тому, але якщо останні три стовпця обертів введіть значення 0 машина не прискорення всій зупиняється в мета схемою, якщо ви робите тому azzeri перших трьох стовпців машина nn прискорює потім карту необхідно розглядати, принаймні, з титану ..tabbellare в тому сенсі, в якому вказано.....
ця дискусія ? дійсно цікаво, я прочитав з першого по останній пост, намагаються скористатися всі користувачі, які знають більше за мене і
що вони обговорювали, щоб вивідати адреси для зіставлення, думаючи, що це були ті ж, навіть для ecu corsa c 70cv, але ahim? не ? так.
дійсно, змінюються адреси, або я не зрозумів na бітою?
Ви адреси змінюються, але вони дуже схожі, навіть у моїй panda 70cv адреси будуть переміщені rispeto на ті точки, але якщо прокрутити карту в 2D li знаходитесь.
привіт.
І нормально, що змінюються також Swift і 6jf і адреси змінюються
Адреси різні карти схожі
Ps:я вже представив
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 30-03-2014 до 20:14
Ви вірите, що Dariuccio він мав на увазі різницю між 69 і 75 л. с....
turbolic скористалася в повному обсязі мої сумніви, але вони переїхали багато або знаходяться поблизу?
Син завжди в районі...
Я не до кінця зрозумів, якщо в 69cv, просто moddare карту rail з відповідним обмежувачем, і перемістіть тримач біт 775. В такому разі, той же біт, ? перед карту rail![]()
Я перекручене я, то, прошу вибачення.
але цей, про який ви говорите ? єдиний обмежувач rail? чи є тип lim rail у функції температури повітря, двигуна та ін...?