Сторінка 42 з 55 PrimaПеред ... 32404142434452 ... ОстаннєUltima
Результати з 411 по 420 з 541

Обговорення: EDC16C - давайте вчитися!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    тоді добре, спустимося трохи більш докладно, говорячи про карті повідомлено, так що час золотих, я роблю кілька рахунків, єдиний спосіб, яким ми, щоб знати, тривалість кутовий dell inj, а потім наведіть рух рукоятку потужності заздалегідь дати і далеко від prex rail і розрахунку в спокої, через час inj і оборотів терміну градусів, я, озброївшись ручкою і папером і прийшов до речі питання: на титані господи, якщо я помиляюся, 1,9 16V E4, основною і дуже пізня від 1250 до 3000 об / хв, всі iq і anticipatissimo від 3000 з низьким iq і в'їзду достатньо для середнього високого iq, від міркувань-технічної практично я думаю, це було зроблено для зменшення шуму рівень шуму і вбивства nox в процесі горіння, очевидно, щоб отримати щось більше, ви можете передбачити, вниз, мої розрахунки, зроблені (більш або менш точні, ніж я думаю) у нас в середньому 4-5 градусів пост inj до в регіоні 1250-3000 (в деяких випадках 7) і тоді, скажімо, навіть 10 градусів вперед для низьких iq обертів вище і на пару градусів для iq більш високі, і правильно??
    Потужність і нічого без контролю

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Citazione Спочатку Написав jovandj Visualizza Messaggio
    Хлопці, але 1 може заздалегідь в режим проміжний?? Від 1500 до 3000 приблизно iq 50 і 60 мм3 і, звичайно, впаде до 0.2 до 25 мм3 може створити проблеми? ?
    тоді добре, спустимося трохи більш докладно, говорячи про карті повідомлено, так що час золотих, я роблю кілька рахунків, єдиний спосіб, яким ми, щоб знати, тривалість кутовий dell inj, а потім наведіть рух рукоятку потужності заздалегідь дати і далеко від prex rail і розрахунку в спокої, через час inj і оборотів терміну градусів, я, озброївшись ручкою і папером і прийшов до речі питання: на титані господи, якщо я помиляюся, 1,9 16V E4, основною і дуже пізня від 1250 до 3000 об / хв, всі iq і anticipatissimo від 3000 з низьким iq і в'їзду достатньо для середнього високого iq, від міркувань-технічної практично я думаю, це було зроблено для зменшення шуму рівень шуму і вбивства nox в процесі горіння, очевидно, щоб отримати щось більше, ви можете передбачити, вниз, мої розрахунки, зроблені (більш або менш точні, ніж я думаю) у нас в середньому 4-5 градусів пост inj до в регіоні 1250-3000 (в деяких випадках 7) і тоді, скажімо, навіть 10 градусів вперед для низьких iq обертів вище і на пару градусів для iq більш високі, і правильно??
    Ви абсолютно правильно. На низьких оборотах трохи градусів Atdc також служать, щоб завантажити перед турбіною і поставити впорскування в вмт не добре. ? пару градусів ви можете дати їм все без проблем. I 2.0 mjet маючи форсунок краще наприклад трохи ближче до вмт, але також їх можна? поліпшити небагато.
    У верхньому кінці вприскування ? часто перед вмт також питання гальмування двигуном в реліз. Я опустив трохи скрізь після 3500 і встав під. Очікуючи низькі машини ? змінюється день і ніч, щоб? потрібно дати, принаймні, 1.5-2 градусів, щоб попередити відмінності, для? так як у мене зараз є набагато більше reattivit? і тому в гору дуже підвіски до 1200 обертів двигун злегка торкаючись акселератора, незважаючи на турбіну, що я підходжу. Даючи заздалегідь, ви втратите трохи spool turbo, але це пу? все вирішити з карти vgt

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    таким чином, практично всі пояснює карту обдурив йде краще під або над?? для сили, простягаючи їй tinj і залишаючи заздалегідь орі набагато більш spool turbo в нижньому збираються відновити надлишок dell заздалегідь і вище, не є і інше пояснення?? очевидно, що обдурили не забезпечує помітне збільшення, що ви з обмежувачем IQ вище, хоча ще й опуститися...чи не так??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    я вважаю, що, між іншим, не слід moddare заздалегідь, щоб iq нижче 17,5, а потім від того, що я зрозумів, я можу moddare спокійно 17,5 60-х, але і дає 70 2 градусів стаціонарні від 1250 до 3000?? це і в резюме

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    я вважаю, що, між іншим, не слід moddare заздалегідь, щоб iq нижче 17,5, а потім від того, що я зрозумів, я можу moddare спокійно 17,5 60-х, але і дає 70 2 градусів стаціонарні від 1250 до 3000?? це і в резюме
    Чому? ви говорите від 17.5? Я змінив навіть раніше. Однак для того, карти обдурили, піднімаючи час упорскування, а також направити в черзі до турбо справа? вводять збільшується більше, ніж на mod повідомлено, якщо ви встаєте досить драйвер хочу і опускається дуже лямбда.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    ви, очевидно, що його обдурили значними перевагами в цьому сенсі ми говоримо, і простіше, тому що я помітив, з діагнозом, що, як мінімум, ми практично 5mm3 дизельного палива після натискання на газ вже практично залишивши зчеплення, не дати газ піднімається на 10-15 мм3 тому я думаю, що це не корисно дати заздалегідь під це кількість....звичайно, я думаю, не та, що, я впевнений, ви що порадите??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Хлопці, але 1 може заздалегідь в режим проміжний?? Від 1500 до 3000 приблизно iq 50 і 60 мм3 і, звичайно, впаде до 0.2 до 25 мм3 може створити проблеми? ?
    ви, очевидно, що його обдурили значними перевагами в цьому сенсі ми говоримо, і простіше, тому що я помітив, з діагнозом, що, як мінімум, ми практично 5mm3 дизельного палива після натискання на газ вже практично залишивши зчеплення, не дати газ піднімається на 10-15 мм3 тому я думаю, що це не корисно дати заздалегідь під це кількість....звичайно, я думаю, не та, що, я впевнений, ви що порадите??
    До мінімуму уприскування залежить від 4mm3 майже 10mm3, в залежності від того, теплий або холодний. Тільки що від газу піднімається, навіть у 20 і більше, залежить від того, як ви поставили запит і лямбда.
    Єдиний спосіб зробити все правильно ? farsi належні розрахунки та побачити, де і як підвищувати/знижувати в залежності від того, що ви хочете отримати.
    Щоб мати практично ті ж результати, карти обдурили, замість цього покладіть лямбда-0.5 і подивитися, як впорскує якщо встаєте, щоб добре педалі. Якщо ви хочете, ви можете навіть просто зробити більш реактивні, перемикання передач, не мати занадто багато педалі, тихі кроки.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    тоді я зрозумів, scendero в 15 зміна авансів багато, я йду вперед на випробування, як це рекомендовано вами я даю 2 градусів фіксовані заздалегідь, і тепер я stocalcolando добре, де і як зменшити на високих, звичайно, з лямбда-0,5 стехиометрической мега ультра гіпер жир, і очевидно, що fumer?, потім я тихо йду, щоб ці 2 градуси

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    я зробив кілька тестів, даючи саме 2 градусів вперед від 1250 до 3000 від 15 до 60mm3 очевидно, що в 70 я не дав, тому що я підвищено до 80 ВР, і тому не може здогадуватися, ніколи не прочитати, але я не помітив, великих поліпшень, дійсно, двигун і більш шумно, і важко піднятися оборотів, після пройшло 2000 оборотів йде значно краще, ніж до 2600 2800, потім йде одно перший, звичайно, хто знає чому??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Alba
    Повідомлення
    98
    Чому після 3000 оборотів заздалегідь, конференц злетіли ? чому? ви вже? в м'яч з rail, який, отже, з цього моменту не вийшли? разом з оборотів, що дозволяє скоротити час, і якщо ви хочете надавати таку ж кількість? в правильний кут, потрібно почати варити раніше!

Сторінка 42 з 55 PrimaПеред ... 32404142434452 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •