Спочатку Написав
jovandj
тоді добре, спустимося трохи більш докладно, говорячи про карті повідомлено, так що час золотих, я роблю кілька рахунків, єдиний спосіб, яким ми, щоб знати, тривалість кутовий dell inj, а потім наведіть рух рукоятку потужності заздалегідь дати і далеко від prex rail і розрахунку в спокої, через час inj і оборотів терміну градусів, я, озброївшись ручкою і папером і прийшов до речі питання: на титані господи, якщо я помиляюся, 1,9 16V E4, основною і дуже пізня від 1250 до 3000 об / хв, всі iq і anticipatissimo від 3000 з низьким iq і в'їзду достатньо для середнього високого iq, від міркувань-технічної практично я думаю, це було зроблено для зменшення шуму рівень шуму і вбивства nox в процесі горіння, очевидно, щоб отримати щось більше, ви можете передбачити, вниз, мої розрахунки, зроблені (більш або менш точні, ніж я думаю) у нас в середньому 4-5 градусів пост inj до в регіоні 1250-3000 (в деяких випадках 7) і тоді, скажімо, навіть 10 градусів вперед для низьких iq обертів вище і на пару градусів для iq більш високі, і правильно??