Стр. 41 42 PrimaПеред ... 3139404142 ОстаннєUltima
Результати від 401 до 410 з 416

Обговорення: Карту Alfa 147 1.9 JTDm 120cv

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    119
    я зараз кажу, фігня...

якщо я не помиляюся... 70% турбіна ? все відкрито, то тиск повинен піднятися... я розумію, що ви робите протилежне..
    якщо не солі треба збільшувати, а не зменшувати...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Відсоток закриття... в будь-якому разі проблема вирішена, l приводу, що мені було не дуже добре, я поставив те, що 22 і йде moltonmeglio, завантажує 2 бар до 2200 оборотів в 4 і 5* руху , все ще не ? готова , але мені що, мабуть, дуже збільшену карту геометрії в швидкий перехідний, зробити її готовою до тиску швидко педалі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    119
    Citazione Спочатку Написав tidus1985 Visualizza Messaggio
    Відсоток закриття... в будь-якому разі проблема вирішена, l приводу, що мені було не дуже добре, я поставив те, що 22 і йде moltonmeglio, завантажує 2 бар до 2200 оборотів в 4 і 5* руху , все ще не ? готова , але мені що, мабуть, дуже збільшену карту геометрії в швидкий перехідний, зробити її готовою до тиску швидко педалі
    таким чином, це допомагає ти мені зрозуміти, 70% - означає пі? boost порівняно з гіпотетичною 30% ? я зрозумів навпаки

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    pi? закрити геометрії-й? тиск зростає, а потім з 70% caricher? pi? 30%

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    119
    потім я зрозумів, добре...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    Riesumo це обговорення, щоб пролити світло невелика проблема, що я повинен ще уточнити\рішення.

Вчора, після тисячі км, без dpf, з swich off, Magicamnete мене з'являється контрольна лампа тиску масла блимає і з'являється повідомлення на дисплеї " замінити масло в двигуні" (fiat bravo edc16c39)

У мене не було ще часу, щоб прояснити ситуацію, між тим, я хотів би знати, якщо хтось із вас ? успіх.

Очевидно, з swich off всі налаштування в dpf , серед яких "деградації масла", просто не відображаються в діагностичний, але ecu тримає їх до уваги. Ми побачимо, якщо я можу підтвердити це моя теорія

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Ви насправді я кожен купон також роблю заміни масла і у мене ніколи не було проблем
    Потужність і нічого без контролю

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    Проблема ? що робите swich off ви не можете більше? робити цю операцію, тому що в діагнозі не перебуваєте пункт "заміна олії"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Citazione Спочатку Написав Вже Visualizza Messaggio
    Проблема ? що робите swich off ви не можете більше? робити цю операцію, тому що в діагнозі не перебуваєте пункт "заміна олії"
    Вас змушує робити те ж саме, вже пробував
    Потужність і нічого без контролю

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    Citazione Спочатку Написав jovandj Visualizza Messaggio
    Вас змушує робити те ж саме, вже пробував
    Вибачте, але я можу підтвердити протилежне. Робимо swich off, на сторінці налаштування запису, що відносяться до dpf зникають відразу. Потім голос "заміна масла в двигуні" scomapre також... Пробуємо запустити регулювання чином "примусове" мені каже: "функція не підтримується ебу"

УВАГА! Я КАЖУ НЕ ПРО ПРОСТИЙ DPF OFF факт, програмне забезпечення якого раз або ecusafe, але swich off ручної роботи.

У будь-якому випадку, ecu, навіть якщо не враховувати деградацію масла, викликану бетону не більше? активні, значення 30000km. Тому як тільки встане, 30 000 км з моменту останньої заміни масла тому включити індикатор у будь-якому випадку

Стр. 41 42 PrimaПеред ... 3139404142 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •