То gi? зробив
То gi? зробив
Потужність і нічого без контролю
тоді дивіться, я навіть знала, цей "лічильник" ] якщо я не помиляюся, перевищив 100 писання, я майже поруч, єдине, що мене дав збій пам'яті (eeprom несправність пам'яті eeprom) не з вини контрольна сума десятини записи, вилучені помилки на діагностиці все ідеально
ну очевидно, я наприклад, я залишив 1 перо думаю, що ходити в 90mm3 зараз, то мені опустити його в подальшому, однак ми оновити не вирішена проблема мінімуму нерівномірний жарко, хто-небудь є пропозиції??
увеличенную карту необхідного крутного моменту під час пуску двигуна в місцях, де виникає ця проблема, але нічого не робити, скопійовану карту запуск 2.4 із проблемою холодного пуску машина краще, але проблема холостого ходу нерегулярне повториться, я думаю, є якась карту, яка регулює мінімум, на гарячому двигуні або, скоріше, дефект з'являється тільки між 50 і 70 градусів, зазначених у BC, при першому введенні в експлуатацію і ідеальне тепло після того, як 70-75 градусів і чудово, в середині між 50 і 70-75 градусів, як сказав перед і нерегулярні коливання 100 кіл, викликаючи вібрацію внутрішніх і тахометр видно нестійким, читаючи навколо відомо, що і загальна проблема у кого-небудь є ідеї??
ви вже? намагався підняти стор? обороти холостого ходу?
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
дякую за відповідь, насправді я думав про це, і я місцезнаходження 2 карти щодо режиму, як мінімум, у відношенні tambiente і tacqua вже витрата всього в 850 і інший-про температуру двигуна, що я не дуже добре зрозумів, витрати також, що в 850, але нічого не робити, читаючи навколо, я побачив, що одна людина може вирішити, якщо в момент являє irregolarita датчик тяги T води зелений місце на термостатичний зараз маяк, що докази, якщо мінімум стає регулярним, є maledettissima карту яка спрацьовує на Tacqua, що " перебір " розрахунки ecu
ще ніхто не зробив пропозиції, я знайшов 3 карти, які регулюють мінімум