Стр. 40-42 PrimaПеред ... 303839404142 ОстаннєUltima
Результати з 391 по 400 416

Обговорення: Карту Alfa 147 1.9 JTDm 120cv

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Stonregolando геометрії, в сутності Мунро довелося обрізати, повернути і скоротити шатун геометрії, тепер в геометрії все, тому я трохи більше? закрито, ніж всі відкриття, максимальної, чому? заднім числом я відчуваю, що крильчатки вихлопних газів впливає трохи на палітру, я питаю геометрії повністю закритий повинен бути крайнє положення шатуна або.може бути 1 або 2-ї? про?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    перед moddare геометрії ви бачили від золота, як він працював все це,можливо, роблячи кілька фото??
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    ви, mapurtroppo будучи електричний привід заблокований, я бачив тільки свою позицію, зловити, який був близько до максимальної відкритості, як я поклав його, я

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    проте в геометрії все закрито, ви повинні бути в кінці ходу.....
    в іншому випадку у вас не максимальна закриття і, отже, не вам максимальну котушку....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    ок, виправили, манро, я скоротив ще й важіль тепер ? ідеально, в геометрії все закрито тягне весь важіль, я поклав гвинт упору, там був flangina підготовленого, я отворами і покласти болт, ось фотографії, залишається тільки підключити її
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Або Pic русь навин мене мно?...
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    тихий, не ? їх на друк, то я поставив тому, що мені форма для пломби, які я посилаю, робити, тримає, і так, і ні 350?, вона буде горіти після того, як трохи

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    монтується gtb1756vk, з їх терором, було завантажено в 1.9 тільки після 2700 оборотів, перш ніж слиною не більше 0.8 бар, але замість цього я виявив, що не має працювати на 100% chiususra заднім числом не йде нічого, це 80% від максимального значення, а потім починає заткнути занадто більш високою, йде дуже добре зараз, але я повинен уточнити, добре карту, і я чекаю манометр -1+3 бар і датчик тиску від 4bar абсолютні, як тільки я відправлю фото монтажу

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di frantik3
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    610
    дуже добре я б сказав

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    я не можу налаштувати варто турбіна!! залишається незграбним, взяти котушку, натисніть на високих оборотах, на низьких і померла, max boost беру в 2.2bar 2700 оборотів в хвилину раніше не може, а з журналу я бачу, що обмежується також дизель на низьких nonn знаю чому, inoltrei pid бачачи, що тиск і низький піднімають геометрії більше 70% гальмує газ, я поставив обмеження vgt до 68%, але не піднімається, одно, там я отримую божевільний

Стр. 40-42 PrimaПеред ... 303839404142 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •