Взяти півень v54, і проблем не буде перейти спокійно
Взяти півень v54, і проблем не буде перейти спокійно
ви йдете на 54 але постарайтеся не приймати шинуазрі
Навколо я бачив навіть kessv2 виз-люкс 2.22. Наскільки я пам'ятаю, v2.22 повинен також включати в себе блок управління delphi dcm6.1.
У будь-якому разі, що це kessv22 або Galletto v54, що ви мені порадили, де порадите купити?
Якщо правила цього не дозволяють, ви можете також реагувати в pvt.
Заздалегідь дякую.
Вибачте, але я помітив кілька оголошень в яких продають V54, і, чесно кажучи, у списку блоків управління, які можуть читати і писати, не бачу в delphi dcm6.1.
Як я можу зрозуміти, якщо я не беру відро для сміття в цьому сенсі?
Привіт Mystral програматор fgtech V54 якщо взяти європейську версію з якість компонентів і перейти спокійно, очевидно, зовні кузова, здається, всі рівні, але це не сукня, що робить чернець, то є і всередині, що має значення компонентів типу транзистори, конденсатори реле процесор тип зварювання використовується під час складання і т. д. і т. д. .............Я з моїм я ніколи не було ніяких проблем будь-якого роду на сьогоднішній день спокійно роботи в бд, bdm boot mode tricore jtag, очевидно, намагається бути завжди уважним розбиранні і відкрити ебу і після різноманітні інструкції, посилання, ефекти, які перебували в той же програмне забезпечення і, навіть ще ви хочете, якщо там присутній якийсь блок управління, додавши, та нескінченна пристрасть супроводжується настільки ж нескінченне терпіння...... Тому, якщо ви хочете витратити на потрібне, без перебільшення, і почати працювати, отримати хорошу fgtech V54 ЄС. Те, що я кажу, це порада, заснований на моєму досвіді було з допомогою цього інструменту.
Дякую за вичерпну відповідь.
Основною проблемою, однак, є відсутність протоколу, на моїй машині, причина, по якій я міг би також вибрати, щоб v54, що ви мені порадите, якщо протокол був доступний.
У моєму випадку це Delphi dcm6.1, встановлений на Ford Mondeo 2.0 tdci 150cv 2015 року.
Від того, що я читав з усіх півник, що я бачив у продажу, здається, що вони в курсі протоколів 2013 року.
Тому, навіть якщо я купую те, що ти мені поради не можу використовувати на моїй машині.