Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234
Результати 31-36 36 -

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2014
    Болга
    Ночера
    Повідомлення
    191
    Взяти півень v54, і проблем не буде перейти спокійно

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2016
    Повідомлення
    106
    ви йдете на 54 але постарайтеся не приймати шинуазрі

НОВАЧОК L'avatar di Mystral
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    17
    Навколо я бачив навіть kessv2 виз-люкс 2.22. Наскільки я пам'ятаю, v2.22 повинен також включати в себе блок управління delphi dcm6.1.

У будь-якому разі, що це kessv22 або Galletto v54, що ви мені порадили, де порадите купити?

Якщо правила цього не дозволяють, ви можете також реагувати в pvt.

Заздалегідь дякую.

Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    17
    Вибачте, але я помітив кілька оголошень в яких продають V54, і, чесно кажучи, у списку блоків управління, які можуть читати і писати, не бачу в delphi dcm6.1.
    Як я можу зрозуміти, якщо я не беру відро для сміття в цьому сенсі?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di eobdexpression
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Маскали
    Повідомлення
    170
    Citazione Спочатку Написав Mystral Visualizza Messaggio
    Вибачте, але я помітив кілька оголошень в яких продають V54, і, чесно кажучи, у списку блоків управління, які можуть читати і писати, не бачу в delphi dcm6.1.
    Як я можу зрозуміти, якщо я не беру відро для сміття в цьому сенсі?
    Привіт Mystral програматор fgtech V54 якщо взяти європейську версію з якість компонентів і перейти спокійно, очевидно, зовні кузова, здається, всі рівні, але це не сукня, що робить чернець, то є і всередині, що має значення компонентів типу транзистори, конденсатори реле процесор тип зварювання використовується під час складання і т. д. і т. д. .............Я з моїм я ніколи не було ніяких проблем будь-якого роду на сьогоднішній день спокійно роботи в бд, bdm boot mode tricore jtag, очевидно, намагається бути завжди уважним розбиранні і відкрити ебу і після різноманітні інструкції, посилання, ефекти, які перебували в той же програмне забезпечення і, навіть ще ви хочете, якщо там присутній якийсь блок управління, додавши, та нескінченна пристрасть супроводжується настільки ж нескінченне терпіння...... Тому, якщо ви хочете витратити на потрібне, без перебільшення, і почати працювати, отримати хорошу fgtech V54 ЄС. Те, що я кажу, це порада, заснований на моєму досвіді було з допомогою цього інструменту.

Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    17
    Citazione Спочатку Написав eobdexpression Visualizza Messaggio
    Привіт Mystral програматор fgtech V54 якщо взяти європейську версію з якість компонентів і перейти спокійно, очевидно, зовні кузова, здається, всі рівні, але це не сукня, що робить чернець, то є і всередині, що має значення компонентів типу транзистори, конденсатори реле процесор тип зварювання використовується під час складання і т. д. і т. д. .............Я з моїм я ніколи не було ніяких проблем будь-якого роду на сьогоднішній день спокійно роботи в бд, bdm boot mode tricore jtag, очевидно, намагається бути завжди уважним розбиранні і відкрити ебу і після різноманітні інструкції, посилання, ефекти, які перебували в той же програмне забезпечення і, навіть ще ви хочете, якщо там присутній якийсь блок управління, додавши, та нескінченна пристрасть супроводжується настільки ж нескінченне терпіння...... Тому, якщо ви хочете витратити на потрібне, без перебільшення, і почати працювати, отримати хорошу fgtech V54 ЄС. Те, що я кажу, це порада, заснований на моєму досвіді було з допомогою цього інструменту.
    Дякую за вичерпну відповідь.
    Основною проблемою, однак, є відсутність протоколу, на моїй машині, причина, по якій я міг би також вибрати, щоб v54, що ви мені порадите, якщо протокол був доступний.
    У моєму випадку це Delphi dcm6.1, встановлений на Ford Mondeo 2.0 tdci 150cv 2015 року.
    Від того, що я читав з усіх півник, що я бачив у продажу, здається, що вони в курсі протоколів 2013 року.
    Тому, навіть якщо я купую те, що ти мені поради не можу використовувати на моїй машині.

Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •